Eevi Teittinen ja Teemu Packalén odottavat esikoistaan – julkistivat raskausuutiset persoonallisella tavalla

9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille: "Olen kielimiehiä"

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén julkistivat keskiviikkona odottavansa ensimmäistä lastaan.

Somevaikuttaja Eevi Teittinen ja vapaaottelijana tunnetuksi tullut Teemu Packalén saavat perheenlisäystä. Pariskunta kertoi iloiset uutiset keskiviikkona Instagramissa ja kertoivat, että pienokaisen on määrä syntyä joulukuussa.

Turun liepeillä asuva pari julkaisi kaksi otosta, joissa näkyi Teittisen pyöristynyt vatsa, johon he olivat kirjoittaneet aihetunnisteen "itte ku tekee" ja aloittivat molemmat päivityksen sanoin "Itte ku tekee ni se o sii eikä tosa!".

– Epätodellinen fiilis hei. Nyt tää turvotus ei johdukaan siitä ruisleivästä, vaan syynä tyyppi, joka saapuu joulukuussa. Käytiin morjestamassa ultrassa ja sieltä tuli alkuun useita potkuja, pari takakäden suoraa ja muuten pidettiin suojaus ylhäällä, kirjoitti Teittinen, joka paljasti päivityksessä raskauden edenneen viikolle 13.

Tuleva äiti kertoi jo jännittävänsä, miten paljon vauhtia pienokainen tuo urheilullisen parin arkeen.

– Vähän mietityttää, kuinka kova se meno tulee olemaan, kun spekseinä se, että Teemu juoksi alle puolivuotiaana ja itselläni oli valjaat. No, itte ku tekee ni sitä sit saa. Odotetaan jo tän sirkuksen tuloa kaupunkiin! hän jatkoi.

– Noh nyt se o sii eikä tosa ja joulukuus sit ihmetellään, et alkaaks se painii vai nyrkkeilee, itte saa kuitenki päättää, myös Packalén pohti omalla tilillään jälkikasvun tulevia lajivalintoja.

Teittinen, 32, on tullut tunnetuksi sosiaalisen median lisäksi muun muassa bikinifitness-kilpailuista sekä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta.

Packalén, 34, on tullut tunnetuksi vapaaottelijana. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan kilpaile ja viimeisimmäksi hänet nähtiin tänä keväänä MTV3-kanavalla Myyrä-ohjelmassa, jossa hän pääsi finaaliin asti.

– Viime tyrmäys oli sen verran kova, että elämänarvot ovat menneet vähän uusiksi. ei ole motivaatiota kirjoittaa uutta diiliä, mutta en halua sanoa mitään peruuttamatonta, sillä tunnetilat ja olotilat saattavat vaihtua ja muuttua, Packalén kertoi MTV:lle Myyrän pressipäivässä.

– Arki on muuttunut niin, ettei urheilu ole tällä hetkellä keskiössä, vaikka treenaan joka päivä. Jos matsiin pitäisi lähteä, se ei jäisi kondiksesta kiinni, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja