Ensimmäinen uuden sukupolven Wear OS -kello julkaistiin: Montblanc Summit 2

Montblanc on esitellyt uuden Summit 2 -älykellonsa, joka on markkinoiden ensimmäinen kello Qualcommin tuoreella Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiirillä. Montblanc tunnetaan luksustuotteistaan, kuten luksuskynistään, -kelloistaan ja -koruistaan.

Summit 2:ssa käyttöjärjestelmänä toimii Googlen Wear OS. Safiirilasilla suojattu AMOLED-näyttö on kooltaan 1,2 tuumaa ja sen pikselitiheys on mukavat 327 pikseliä tuumaa kohti. Tallennusmuistia uutuudessa on kahdeksan gigatavua ja RAM-käyttömuistia gigatavu.

Montblanc Summit 2 tukee NFC:tä lähimaksamisessa, GPS-yhteyttä, Bluetooth 4.2:ta ja Wi-Fi-yhteyksiä. Takapuolella kellossa on sykemittari.

Qualcommin uusi Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiiri on keskittynyt erityisesti virranhallintaan. Akun pitäisi kestää helposti yhden päivän, mutta virransäästötilassa, jossa järjestelmäpiiri hyödyntää vähävirtaista QC1110-apusuoritinta, akun pitäisi kestää 4-5 päivää.

Summit 2:ssa on uudistunut Wear OS 2.1 -käyttöjärjestelmäversio, joka tuo mukanaan uusia toimintoja. Sen ilmoitusvalikko on uudistunut ja Google Assistant- sekä Google Fit -sovelluksiin pääsee aiempaa nopeammin yhdellä pyyhkäisyllä.

Montblanc Summit 2 -kellon perusversiot maksavat 995 dollaria ja titaaninen versio maksaa 1 095 dollaria.

Lue myös:

    Uusimmat