Ensimmäinen seksikerta miehen kanssa pelottaa, mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen ollut nyt vuoden suhteessa poikaystäväni kanssa ja seksi alkaa tulla ajankohtaiseksi. Minua kuitenkin pelottaa...
A) alastomuus poikaystävän edessä
B) yhdyntäkipu
C) että en osaa mitään
​​​​​​​D) minut on kasvatettu uskonnollisessa perheessä, jossa seksi kuului avioliittoon. Itse en usko Jumalaan, joten se ei sinänsä haittaa, mutta jotenkin tuntuu silti väärältä (vaikka haluan sitä), kun on koko ikä toitotettu sitä vastaan. Mitä teen?"
kysyy nimimerkki Helpplease.

Näin naiset vastasivat

"Älä tee mitään, mitä et halua tehdä. Kaiken tulee lähteä sinun omasta halustasi. Jos kaikki tuntuu väärältä itse seksin aikana, lopettakaa ja odottakaa, kunnes olette molemmat varmasti valmiita. On parempi odottaa oikeaa hetkeä ja tuntea, kuinka mahtavaa seksi oikean kumppanin kanssa on, kuin katua hätiköityä päätöstä hypätä vällyjen väliin ja menettää neitsyys jopa väärän ihmisen kanssa. Seksiä on aikaa harrastaa koko loppuelämä, aloituksella ei ole kiirettä."
– 36, sinkku

"Parisuhteeseen kuuluu avoin keskustelu näistä asioista. Itse en ottanut näitä asioita ja epävarmuuttani puheeksi, ja päädyin seksiin, vaikka en sitä varsinaisesti halunnut. Tämä rikkoi minut, ja vasta nyt vanhempana ymmärrän sitoutumisen merkityksen. Nuo tuntemukset sinänsä ovat tosi normaaleja, vaikka olisi jo suhteitakin takana. Oikea mies kuitenkin ymmärtää pelkosi, olethan hänelle tärkeä."
– 42, eronnut

"Tärkeintä on puhua miehelle näistä asioista. Voihan tässä antaa vinkin tai viisi, mutta ei niistä oikeasti ole hyötyä, kun asia on sinun ja rakkaasi välinen. En minä aidosti tiedä, mitä hän ajattelee, tai miten kemianne toimii. Kerro avoimesti tunteistasi. Mies ymmärtää kyllä, jos aidosti välittää. Jos ei välitä, alkaa painostus, itku ja 'yhyy, mikset anna' -väninä. Vinkki: vaihda silloin maisemaa, se ei siitä parane, terveisin nimimerkki kokemusta on... Joku varmasti osaa arvostaa sinua sellaisena kuin olet: täydellisenä, ihanana. Tsemppiä!

Ps. Yhden vinkin voin kuitenkin takataskustani kaivaa ja se on liukuvoide. Tämä yhdistettynä hitaaseen toimintaan vähentää kipua, mutta runsasta se saattaa silti olla. Pelättävää ei kuitenkaan ole, sillä kipu menee ohi. Myöhemmin sitä tuskaakin voi muistella nostalgisena kokemuksena!"
– 33, avoliitossa

"Kyllähän se ensimmäinen kerta voi vähän kirpaista, mutta kipu menee varmasti nopeasti ohi. Tärkeintä olisi kunnollinen esileikki alle. Mielestäni on hassua stressata sitä, ettei osaa mitään. Mitä voisit osata, kun et ole kokeillutkaan? Tehdessähän sitä oppii! Puhu kumppanisi kanssa näistä asioista. Myöskään alastomuutta hänen edessään en pelkäisi. Hän ilahtuu taatusti sinut nähdessään. Älä kuitenkaan tee mitään, mitä et oikeasti halua. Ensimmäinen kerta tuskin on kovin kummoinen, mutta sen saa joka tapauksessa kokea vain kerran. Jos se on sinulle tärkeä virstanpylväs, niin odottele rauhassa, että olet valmis."
– 33, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja