Ensimmäinen Muodin huipulle -voittaja Katri Niskanen palaa catwalkille

Ensimmäisessä Muodin huipulle -jaksossa nähdään vierailevina tuomareina ensimmäisen kauden voittaja Katri Niskanen sekä Gloria-lehden päätoimittaja Sami Sykkö. Molemmat lähtevät etsimään uutta huippunimeä Suomen muotitaivaalle.

Suomen Muodin huipulle -ohjelmaa käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen tiistaina 22. helmikuuta. Ensimmäisen kauden voiton vei Katri Niskanen. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa Katri nähdään tuomarin roolissa.

– Erilaista olla tällä puolella kahden vuoden jälkeen. Tuntuu että aika on mennyt niin äkkiä siitä, kun itse olin samoissa kuumotuksissa tuolla, Katri intoilee.

Lahjakas suunnittelija myöntää, että tuomarin pesti jännittää.

– Mä haluaisin olla rakentava tuomari, mutta uskallan kyllä sanoa tarvittaessa suoraan, hän vakuuttaa.

Suunnittelijoiden ensimmäisenä tehtävänä on luoda asu, joka kuvastaa heidän design-filosofiaa. Katri toteaa, että tehtävä ei ole helppo.

– Mä haluaisin nähdä erilaisia tyylejä, rohkeita ja itsevarmoja. Jotain yllättävää, joka herättää mielenkiintoa ja jättää tunteen, että haluaisi nähdä enemmän.

Sami Sykkö: Suomessa on vähän muodintekijöitä

Toinen vieraileva tuomari no Gloria-lehden päätoimittaja Sami Sykkö.

– Olen innoissani, koska Gloria on alusta asti tukenut suomalaista suunnittelua. Kaikki mitä sen eteen voi tehdä, on hyvästä, hän toteaa.

Myös Sami toivoo näkevänsä catwalkilla jotakin erilaista.

– He ovat nuoria ja lahjakkaita ihmisiä, joten he näyttävät suuntaa, minne suomalainen suunnittelu on menossa omalta osaltaan.

Päätoimittaja lupaa olla tiukka, mutta myös kannustava ja oikeudenmukainen tuomari.

– Toivon, että tätä kautta tulee uusia tekijöitä, se olisi unelmatilanne. Tilaa on, koska meillä on Suomessa niin vähän muodintekijöitä. Jokainen uusi nimi on tervetullut, hän toteaa.

Muodin huipulle 2. kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 22. helmikuuta kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja