Ensi kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -historiassa: Pariskunta samaan kisaan!

Avopari, koomikko Simo Frangen ja kohupolitikko Rosa Meriläinen koittavat molemmat onneaan tänä keväänä MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Koko kansan hauskuuttaja, Alivaltiosihteeri-ohjelman kantava voima ja komiikan sekatyömies Simo Frangen pistää nyt tanssitöppöset jalkaan, mutta niin tekee myös ex-kansanedustaja Rosa Meriläinen, Frangenin avopuoliso.

Kotoa paria kannustaa 3-vuotias Frans-poika.

Kanki-Kaikkosen opettaja luotsaa nyt Simoa

Simo on tansseihin hyvässä kunnossa: hän harrastaa sulkapalloa ja salibandya sekä etsii omien sanojensa mukaan aina jatkoja kapakoiden sulkemisajan jälkeen.

Simo tunnustaa, ettei ole koskaan tanssinut oikeita tansseja, ja hän odottaa, että oppisi tanssimaan muullakin tavalla kuin pogoamalla tai loppuillasta pöydällä.

Omaksi opettajakseen Simo saa viime keväänä Antti ”Kanki” Kaikkosen parina hurmanneen Sutu Markkasen.

– Hänhän saa vaikka pysäköintimittarin tai puhelintolpan tanssimaan, Simo tuumaa.

Tarmonpesä Sutu on toinen Bailatino-tanssin kehittelijöistä ja toimii Suomen Tanssiurheiluliiton maajoukkuevalmentajana. Värikäs Sutu on tanssinut niin Suomen edustusjoukkueessa kuin lattareiden MM-kisoissa. Sutun erityisosaamisalueena ovat kuubalaiset tanssit.

Rosa: Haluan voittaa!

Räiskyvä Rosa Meriläinen ei jätä ketään kylmäksi. Vihreän eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana aikaisemmin toiminut Rosa kirjoittaa työkseen muun muassa blogia ja kolumneja. Rosa ei myöskään lähde kisaan aivan rapakuntoisena, vaan kertoo kulttuurin lisäksi harrastavansa aktiivisesti liikuntaa.

Määrätietoinen nainen ilmoittaa tavoitteekseen kisan voittamisen, vaikka tunnustaa tanssiopettaja Sami Heleniuksella olevan oma haasteensa siinä, ettei Rosa erota oikeaa ja vasenta.

Vuonna 2006 ammattilaistanssijaksi siirtyneen Sami Heleniuksen erikoisalana ovat vakiotanssit, joissa hän kilpailee aktiivisesti niin kotimaassa kuin maan rajojen ulkopuolella. Tyylikäs ja iloinen Sami on hallitseva kymppitanssin Suomen mestari, jolla ei ole ajankäyttöongelmia.

Myös tanssiopettajien joukosta löytyy tosielämän pariskunta, sillä Rolf Nordströmin kanssa tanssiva Nitta Kortelainen ja Pirkko Mannolan pari Mika Jauhiainen ovat paitsi kilpaileva tanssipari myös puolisoita.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja