Mainos

Ensi-illan peruuntuminen raivostutti – sadat mellakoivat Los Angelesissa

Elokuvan ensi-illan peruuntuminen on saanut vihaisen väkijoukon mellakoimaan Los Angelesissa Yhdysvalloissa.

Tapahtumat saivat alkunsa eilisiltana, kun suositusta Electric Daisy Carnival -musiikkitapahtumasta kertovan dokumentin oli määrä saada ensi-iltansa Hollywood Boulevardilla sijaitsevassa elokuvateatterissa. Ensi-ilta oli kuitenkin tarkoitettu vain kutsuvieraille ja satoja paikalle tulleita ihmisiä käännytettiin ovelta pois, mikä sai väkijoukon raivoihinsa.

Tämän jälkeen osa ihmisistä alkoi heitellä kiviä ja pulloja. Paikalle jouduttiin hälyttämään useita poliisiyksikköjä, mutta virkavallan kehotuksista huolimatta sadoista ihmisistä koostunut joukko ei suostunut lähtemään paikalta. Daily Mail -brittilehden mukaan poliisi joutui ampumaan myös kumiluoteja mellakoijia kohti.

Vasta noin neljän tunnin sekasorron jälkeen suurin osa väkijoukosta saatiin hajaantumaan, ja Hollywood Boulevard -katu avattiin jälleen liikenteelle. Los Angelesin poliisin mukaan kaksi ihmistä pidätettiin epäiltyinä vandalismista. Lisäksi ainakin kolmea poliisiautoa vahingoitettiin, mutta tiettävästi kukaan ei loukkaantunut yhteenotossa.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.