Ennustaja tutki kuninkaallisen parin kohtalon – lue tulkinnat!

Ennustaja tutki Cambridgen herttuaparin kämmenet ja kuvaili näin heidän luonteitaan. Oliko ennustus tarkka?

Daily Mail pyysi kädestä ennustamiseen erikoistunutta AmberGarnetia tutkimaan vasta avioituneiden Williamin ja Catherinen kämmenet.

Williamin käsi

Williamin kämmenen muoto on neliö. Neliön muotoiset kädet kertovat miehestä, joka haluaa elämäänsä järjestystä. Vahva peukalo puolestaan kertoo, että Williamilla on korkea moraali, ja hän tuntee oman mielensä. Miestä onkin usein kuvattu itsepäiseksi!

Etusormi on lyhyempi kuin nimetön: tämä tarkoittaa, että herttua osaa pitää tunteensa kurissa.

Venuksen kukkula, siis peukalon juurelta löytyvä pehmeä kumpu, paljastaa Williamin olevan rakastava ja intohimoinen.

Painunut pään viiva, joka alkaa etusormen alapuolelta ja jatkuu kämmenen läpi, kertoo että herttualla on hyvä mielikuvitus. Se voi kertoa myös melankolisesta luonteesta. Williamin onkin usein kuvattu pitävän yllä iloista julkisivua, vaikka hänen henkilökohtaisessa elämässään tapahtuisi suuria mullistuksia.

Pään ja sydämen viivan välillä on Williamin kädessä aukko, joka kielii hänen haluavan yksityisyyttä. Kohtalon viiva kulkee Williamin kämmenessä lähellä elämänviivaa, mikä on merkki vastuuntunnosta.

Catherinen käsi

Cambridgen herttuattarella on hyvin pitkät sormet, mikä kertoo älyllisestä mielestä. Tämä sopii kuvaan, onhan Catherinella takanaan yliopisto-opintoja. Hänen kätensä on myös kapea: tämä on merkki lievästä skeptisyydestä. Herttuattaren lähekkäin olevat sormet kuvaavat häntä ihmiseksi, joka juuttuu helposti rutiineihinsa.

Venuksen kukkula on Catherinen kämmenessä pieni ja litteä. Se kertoo hänen olevan rakkaudessaan varautunut. Catherinea on kuvattu julkisuudessa varautuneeksi naiseksi, jonka luottamus voitetaan vain pitkän ajan kuluessa.

Herttuattaeen kohtalon viiva muuttuu heikommaksi hänen lähestyessään 30. ikävuottaan. Viivan hiipuminen voi merkitä, että sen kantajan intohimot on tällä hetkellä pantu jäähylle. Catherine uhrasi uransa ollakseen Williamin puoliso ja nyt hänen tulee keskittyä kuninkaallisiin tehtäviin.

Pään ja sydämen viivan välillä on aukko, aivan kuten Williamillakin. Pari toivoo siis yksissä tuumin rauhaa ja yksityisyyttä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja