Love Islandin sinkkukaunotar saa kuulla paljastuksen: "Haluan, että tullaan sanomaan suoraan"

1:13
Katso esimakua illan Love Island Suomi -jaksosta!

Love Island Suomi -sarjassa nähdään tunteikas jakso.

Love Island Suomi -sarjan tulevassa jaksossa saaren uusi sinkku Mark laukoo villan naisille mielipiteitä, mitkä vakiintuneista pareista voisivat muuttua. Mark selvittää Rosa A:lle, että Mikko on sanonut Rosan olevan aivan liian rauhallinen hänelle.

Rosa A pitää uutista aika hämmentävänä ja kertoo, että Mikko ei ole puhunut hänelle asiasta mitään. Huvimajassa Rosa A lataa suorat sanat, että ei pidä miehen salailusta.

– En jaksa sellasta, että salataan jotain asioita. Jos jokin asia mietityttää, haluan, että siitä tullaan sanomaan suoraan, hän miettii. 

Metsien miehet suorittavat Poikamiesleirin nousuvaelluksen läheiselle vuorelle huikeisiin maisemiin. Vuorenrinteellä he vakavoituvat ja keskustelevat tunteistaan jasiitä, onko heillä ikävä parejaan. Miesten juttelussa käy ilmi, että Tatu ja Eeli tuskin vaihtaisivat pareja, mutta Muhamed ja Mikko sen sijaan saattaisivat tehdä muuveja tilanteen tullen. 

Mikko selittää, että ikävä voi johtua pelkästään tottumuksesta toisen jatkuvaan läsnäoloon

Katso esimakua jaksosta: 

1:40

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja