Mainos

Energinen, sosiaalinen vai luova? Näin syntymäaikasi vaikuttaa persoonallisuutesi

Jotkut ihmiset uskovat, että syntymäaika voi määrittää ihmisen persoonallisuuden. Tarkista, millainen ihminen sinä olet syntymäaikasi perusteella. 

Mihin kellonaikaan sinä synnyit? Pitävätkö seuraavat luonnekuvaukset sinun kohdallasi paikkansa? 

Jos olet syntynyt kello 00–02

Tunnet olosi itsevarmaksi ja mukavaksi tuttujen henkilöiden seurassa. Etsit aina turvallisuutta ja pysyvyyttä, joiden vuoksi jotkut ihmiset saattavat pitää sinua varautuneena henkilönä. Perhe on sinulle elämäsi tärkein asia. 

Jos olet syntynyt kello 02–04

Olet levoton ja utelias, aina etsimässä jotain uutta. Olet myös älykäs ja hyvä kommunikoimaan. Olet uskollinen ystävä, joka nauttii lukemisesta, kirjoittamisesta ja matkustelemisesta.

Jos olet syntynyt kello 04–06

Sinun täytyy opetella itsesi esiin tuomista. Murehdit usein varallisuuttasi ja huolehdit tulevaisuudesta. Tiedät, että asioiden jakaminen on hyvästä, ja rakastatkin auttaa ja motivoida ihmisiä ympärilläsi. Olet romanttinen, mutta toisinaan hieman jääräpäinen.

Jos olet syntynyt kello 06–08

Tunnet olosi mahtavaksi luovuutta ja mielikuvitusta vaativissa tilanteissa. Haluat tuntea itsesi tärkeäksi ja vaadit itseltäsi paljon. Sinulla on suuri tarve tulla hyväksytyksi, mutta olet samalla myös luontainen johtaja, jonka auktoriteetti voi toisinaan karata hieman käsistä.

Jos olet syntynyt kello 08–10

Olet todella herkkä persoona. Rauhalliset aktiviteetit, kuten meditaatio, tekevät olosi rauhalliseksi. Nautit yksinolosta etkä etsi elämääsi kimallusta tai kuuluisuutta. Haluat palvella muita ja tuoda rauhaa ja harmoniaa heidän sisimpäänsä.

Jos olet syntynyt kello 10–12

Olet menevä persoona. Haluat viettää aikaa henkilöiden kanssa, jotka jakavat kanssasi samat kiinnostuksen kohteet. Olet hyvä tiimipelaaja ja tiedät, kuinka ihmiset tuodaan lähemmäs toisiaan. Etsit jatkuvasti uusia ystäviä, ikimuistoisia hetkiä ja hauskoja kokemuksia.

Jos olet syntynyt 12–14

Olet kunnianhimoinen ja vastuullinen henkilö, joka osaa toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on tarve olla ihailtu henkilö, joka tietää täysin mitä haluaa. Mutta ole varovainen, sinun ammatilliset tavoitteesi voivat hankaloittaa yksityiselämääsi.

Olet syntynyt kello 14–16

Olet todella aktiivinen ja seikkailunhaluinen. Välttelet rutiineja ja pysyvyyttä, ja olet aina etsimässä jotain uutta. Haluat laajentaa näkemyksiäsi ja haluat löytää vastauksia vaikeisiin filosofisiin kysymyksiin.

Jos olet syntynyt kello 16–18

Olet positiivinen ja energinen henkilö, jolla on tarve ratkaista elämän arvoistus. Pelkäät puhua omista tunteistasi ja ajatuksistasi muille. Et halua ansaita mitään ilmaiseksi, etenkään luottamusta tai rakkautta.

Jos olet syntynyt kello 18–20

Pystyt aistimaan muiden tarpeet ja sinulla on erityinen kyky asettaa itsesi toisen asemaan. Välttelet parhaasi mukaan yhteentörmäyksiä ja kyselet paljon kysymyksiä ymmärtääksesi elämää.

Jos olet syntynyt kello 20–22

Olet loistava tukipilari ja tunnet olosi mahtavaksi auttaessasi muita ihmisiä. Olet perfektionisti, joka haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Et sulata helposti virheiden tekemistä.

Jos olet syntynyt kello 22–24

Tiedät tasan tarkkaan kuka olet ja mitä haluat. Sinusta huokuu ilo ja elinvoimaisuus. Pyrit aina pääsemään tavoitteisiisi, vaikka se vaatisi omien rajojen rikkomista. Arvostat luovuutta ja himoitset kunniaa ja kuuluisuutta.

***

1:03

Lähde: Brightsideme 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.