Mainos

Energiaa säästävä MyBathroom-valaistuskonsepti: Kylpyhuone herää henkiin

Kylpyhuoneessa suoritetaan päivittäisiä rutiineja, ja se on monille yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Philipsin uusi viimeisimmän leditekniikan ja energiansäästövalaisimien ympärille kehitetty MyBathroom-valaistuskonsepti tekee kylpyhuoneesta tyylikkään ja ekologisen.

Philipsin uuden aikakauden valaistuskonseptien avulla kokonainen huone voidaan valaista mielialan ja tilanteen mukaan. Kosteiden tilojen tarpeisiin kehitetyn MyBathroom-konseptin valaisimilla valo pystytään kohdistamaan paikkoihin, jossa sitä tarvitaan eniten.

Eri tilanteisiin valaistusratkaisuja

Philips MyBathroom-valaistuskonseptiin kuuluu laadukkaita eri tilanteisiin sopivia valaistusratkaisuja; peiliin integroitu valaisin helpottaa päivittäisiä kauneusrituaaleja, kattovalaisin tuo valoa koko kylpyhuoneeseen ja erityisesti suihkuun suunniteltu valaisin varmistaa turvallisen suihkunautinnon.

MyBathroom -valaisimissa design yhdistyy ekologiseen leditekniikkaan. Kaikki tuotteet on helppo asentaa ja ne on valmistettu tyylikkäistä ja laadukkaista materiaaleista kuten alumiinista.

Huomaamattomasti integroidut kytkimet varmistavat, että kylpyhuoneen sisustuksen linjat pysyvät tyylikkäinä ja käytännöllisinä.

Artikkelin tarjoaa: Philips

Artikkelin tarjoaa: Philips

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja