Emmerdale-saippuasarjan kuvaukset on pysäytetty koronaviruspandemian takia

Rakastettu televisiosarja on pyörinyt MTV3-kanavalla yli 20 vuotta.

Brittiläinen ITV-televisiokanava ilmoitti, että monen muun televisiosarjan tavoin Emmerdale- jaCoronation Street -sarjojen kuvaukset on päätetty katkaista, koska näyttelijöiden ja muun kuvaustiimin terveyttä ei haluata riskeerata. ITV on ilmoittanut, että molempien sarjojen kuvaukset ovat koronaviruspandemian takia jäissä vähintään alkukesään asti.

ITV joutuu poikkeuksellisessa tilanteessa esittämään jaksoja normaalia hitaammassa tahdissa eli käytännössä viikossa esitettyjen uusien jaksojen määrä vähenee. Todennäköisesti uudet jaksot kuitenkin tulevat loppumaan kesään mennessä, jolloin sarjat jäänevät tauolle Britanniassa.

– ITV on valitettavasti päättänyt keskeyttää Coronation Streetin ja Emmerdalen tuotannon maanantaista 23.3.2020 lähtien, televisiokanava tiedotti.

Televisiokanava painotti tiedotteessaan, että työntekijöiden terveys on aina etusijalla.

– Tuotantotiimien, näyttelijöiden, kuvausryhmän ja heidän perheidensä hyvinvointi ja terveys ovat meille tärkeintä. Tunsimme, että nyt on oikea aika lopettaa kuvaukset.

– Haluamme kiittää katsojiamme tuesta ja toivomme, että he nauttivat molemmista saippuasarjoista myös tulevina kuukausina.

Vuonna 1972 päivänvalon nähnyt Emmerdale on pyörinyt MTV-kanavalla vuodesta 1997 lähtien. Myös Iso-Britannian pitkäaikaisinta saippuasarjaa Coronation Streetiä on nähty MTV3- ja YLE TV1 -kanavilla. Sarja alkoi kotimaassaan jo vuonna 1960.

Lähde: Daily Mirror


Lue myös:

    Uusimmat