Emile, 69, uskoo olevansa oikeasti 20 vuotta nuorempi – oikeus kieltäytyi muuttamasta miehen syntymäpäivää aiemmaksi

Emile Ratelband, 69, anoi oikeudelta lupaa muuttaa syntymäpäivänsä 20 vuotta myöhäisemmäksi. Oikeus hylkäsi anomuksen.

Oikeus hylkäsi Emilen vaatimuksen, kertoo The Guardian.

Oikeus: Herra Ratelbandilla on oikeus tuntea olevansa 20 vuotta nuorempi

Emile olisi halunnut olla 20 vuotta nuorempi, jotta hänellä olisi parempi onni työ- ja parisuhdemarkkinoilla. Hän anoi oikeudesta lupa muuttaa syntymäpäiväänsä 20 vuotta aikaisemmaksi.

Oikeuden mukaan laki asettaa ihmisille tiettyjä oikeuksia heidän ikäänsä perustuen: ihminen saa esimerkiksi äänestää vasta tietyn ikäisenä. Jos Emile olisi saanut tahtonsa läpi, oikeuden mukaan nämä lait muuttuisivat samalla merkityksettömiksi.

– Herra Ratelbandilla on oikeus tuntea olevansa 20 vuotta oikeaa ikäänsä nuorempi ja käyttäytyä sen mukaisesti. Mutta hänen syntymäpäivänsä muuttaminen aiheuttaisi sen, että 20 vuotta katoaisi syntymä-, kuolema-, avioliitto - ja rekisteröityjen suhteiden rekistereistä, oikeus totesi tiedotteessaan.

– Tällä olisi useita epätoivottavia laillisia ja sosiaalisia vaikutuksia.

Emile aikoo valittaa päätöksestä

Oikeus kertoi ymmärtävänsä, että nyky-yhteiskunnassa on trendikästä tuntea olonsa terveeksi ja hyväkuntoiseksi aiempaa pidempään. Se ei kuitenkaan pitänyt tätä validina argumenttina iän muuttamisen puolesta.

Emilestä hänen saamansa hylkäävä päätös on "mahtava" asia, koska se tarjoaa "useita erilaisia kulmia", joita ottaa esiin päätöksestä valitettaessa.

Miehen toiminta huvittaa netissä

Emile uskoo olevansa vain ensimmäinen tuhansista ihmisistä, jotka haluavat muuttua nuoremmiksi. Netissä miehen vaatimukset herättävät edelleen lähinnä hilpeyttä.

– Siis... Hän näyttää 69-vuotiaalta, Bradley toteaa Facebookissa.

– Hän näyttää 80-vuotiaalta, Jay uskoo.

– Hitsit! Olisin halunnut vaihtaa ikäni laillisesti 25-vuotiaaksi, Shelley toteaa.

Video: Ikä on vain numero, todistaa 106-vuotias teräsmummo, joka kokkaa omalla YouTube-kanavallaan. Artikkeli jatkuu videon alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja