69-vuotias mies tuntee itsensä "20 vuotta nuoremmaksi" – taistelee muuttaakseen ikänsä virallisesti

Hollantilainen Emile Ratelband haluaa muuttaa syntymävuotensa. Miehen toiminta herättää lähinnä tyrmistystä.

69-vuotias Emile Ratelband väittää tuntevansa olonsa 20 vuotta nuoremmaksi, kertoo Sky News.

Kuvaa itseään "nuoruusjumalaksi"

Ratelband haluaisi vaihtaa vuoden 1949 syntymäpäivänsä vuoteen 1969. Idean Ratelband sai ilmeisesti lääkärin lausunnosta: lääkäri oli kehunut, että Ratelbandin keho on "kuin jonkun 20 vuotta nuoremman".

Ratelband kuvaa itseään "nuoruusjumalaksi" ja sotii nyt viranomaisia vastaan, koska nämä eivät suostuneet pyyntöön syntymäajan muuttamisesta. Ratelband on jopa verrannut prosessia sukupuolen korjaamiseen.

Video: Ikä on vain numero, todistaa 106-vuotias teräsmummo, joka kokkaa omalla YouTube-kanavallaan. Artikkeli jatkuu videon alla.

– Ihminen voi muuttaa nimensä. Sukupuolensa voi korjata. Miksei siis ikää? Missään ihmistä ei syrjitä niin paljon kuin ikäasioissa, Ratelband toteaa.

Haluaa nuoremman iän Tinder-sovellukseen

Ratelband uskoo, että nuorempi ikä auttaisi sekä työ- että parisuhdeasioissa. Hän haluaisi uudella iällä edistää asemaansa deittimaailmassa.

– Kun olen 69, olen rajoittunut. Jos olen 49, voin ostaa uuden talon, ajaa eri autoa. Voin tehdä enemmän töitä. Kun olen Tinderissä ja sanon olevani 69, en saa vastauksia. Kun olen 49 ja minulla on sen näköiset kasvot kuin ne nyt ovat, olen luksusasemassa, Ratelband sanoo.

Toiminta herättää tyrmistystä

Ei liene yllättävää, että Ratelbandin pyrkimykset herättävät lähinnä tyrmistystä. Osa kommentoijista sanoo, että Ratelband on konservatiivi, jonka tempaus on vain tarkoitettu kritisoimaan esimerkiksi sukupuolen korjaamista.

– Hänen pitäisi vaihtaa ikänsä kymmenvuotiaaksi, koska hän käyttäytyy kuin sellainen, nimimerkki Scott Davies toteaa Twitterissä.

– Emile Ratelband pitää pilkkanaan päätöstä, jonka mukaan ihmisillä on oikeus sukupuolineutraaliin passiin Alankomaissa, nimimerkki rochejagu sanoo.

– Kun on kerran idiootti, on aina idiootti, käyttäjä Ilonka Waterdrinker kuvailee uutista.

Miehestä keksitty lukemattomia vitsejä

Moni myös ihmettelee miehen väitteitä ulkonäöstään ja sen suomasta "luksusasemasta". Ratelbandin idea onkin saanut osakseen lähinnä lukemattomia vitsejä.

– Tämähän on mahtavaa, lol, olen taas 21, nimimerkki Blomskibeat vitsailee.

– Olen päättänyt pitää itseäni Eurojackpotin voittajana. Onkin aika aloittaa lakitaistelu, että saan 130 miljoonaa puntaa pankkitililleni, nimimerkki Takeaway Bear sanoo.

– Minä aion kyseenalaistaa penikseni koon. Ei se ole 15 senttiä, vaan 30, ja tosi paksu, Robert ilmoittaa.

Lähteet: News.sky.com, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja