EM-jalkapallon suuri yllätyspommi on totta: Tshekki suisti Hollannin ulos kisoista

Jalkapallon EM-turnauksen toistaiseksi odottamattomin tulos nähtiin sunnuntain ensimmäisessä neljännesvälierässä, kun Tshekki pudotti suurena ennakkosuosikkina otteluun lähteneen Hollannin jatkosta maalein 2-0.

Maalittoman avauspuoliajan jälkeen ottelun suuri käännekohta nähtiin 55. minuutilla, kun Hollannin tähtipuolustaja Matthijs de Ligt ajettiin ulos punaisella kortilla tämän pelattua palloa kädellä.

Tshekin voittomaalin puski takatolpalta 68. minuutilla keskikenttäpelaaja Tomas Holes kulmapotkun jälkeen.

Tuhannet Tshekki-fanit saivat lisää riemua 80. minuutilla, kun Patrik Schick viimeisteli suoraan Holesin syötöstä pallon tarkasti Hollannin maalin etukulmaan jo turnauksen neljännellä maalillaan.

Tshekki kohtaa puolivälierissä Tanskan. Illan toisessa neljännesvälierässä kohtaavat Belgia ja Portugali kello 22 alkaen.