Elton John ja puoliso pyytävät anteeksi Madonnalta

Elton John ja David Furnish ottavat pahansuovat sanansa Madonnasta takaisin ja toivottavat popin kuningattarelle menestystä tämän uuden elokuvan kanssa.

Lähes viikko on kulunut siitä, kun Elton John aviomies David Furnish Twitterissä. Tilaisuutta ennen John oli uhonnut, ettei Madonna tule varmasti voittamaan parhaan alkuperäiskappaleen pystiä – vaan toisin kävi. Nyt elokuvaohjaaja-tuottaja Furnish pyytää anteeksi tunteikasta tilitystään Facebook-sivuillaan.

– Wow! Mikä myrsky lasissa. Golden Globesiin viittaavat kommenttini ovat räjähtäneet suhteettoman suuriksi. Intohimoni elokuvaamme Gnomeo&Juliet ja uskoni Eltonin lauluun sai tunteeni todella valloilleen. Mutta minun on sanottava, että uskon Madonnan olevan loistava artisti. Elton ja minä toivomme hänelle kaikkea hyvää ensi viikon W.E-elokuvan ensi-iltaan, Furnish kirjoitti.

Golden Globen miehen nenän edestä vienyt Madonna kommentoi gaalan jälkeen toimittajille toivovansa, ettei hänelle osoitettu kunnianosoitus vaivaisi Johnia.

– Toivon, että hän suostuu taas parin vuoden päästä puhumaan minulle. Hän on tunnetusti suuttunut minulle ennenkin, joten en tiedä. Hän on lahjakas ja ihailen häntä, joten hän varmasti voittaa jonkin toisen palkinnon. En ole pahoillani (vihaisista kommenteista)!

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja