Elonkerjuun uusi laulaja: Tämä on pahin pelkoni

Elonkerjuun uusi solisti Juha Lagström ei Lauri Tähkä -vertauksista säikähdä. Mikä miestä sitten uudessa urassa hirvittää?

Lauri Tähkän tilalle Elonkerjuun solistiksi astellut Juha Lagström on joutunut melkoiseen pyöritykseen. Mies on varautunut myös siihen, että hän tulee saamaan kritiikkiä. Bändin pitkän historian takia Juha ymmärtääkin sen, että kaikki Elonkerjuun fanit eivät uutta laulajaa välttämättä hyväksy.

– Jos musiikkia kritisoidaan niin en mä sen suhteen ihan neutraali ole. Olen lukenut näyttelijän työn puolesta arvosteluja ja kyllähän kritiikki kirpaisee, mutta en mä niiden mukaan ala elämään. Tähkään vertaaminen taas on ihan ymmärrettävää, Lagström kertoo.

Kritiikin tai Elonkerjuun vihaisten ex-fanien sijaan Juhaa uudessa pestissään kuitenkin hirvittää kaikkein eniten jokin ihan muu.

– Tämän jutun suhteen suurin pelko on yksityisyyden menettäminen, joten siihen liittyviä asioita olen koittanut hoitaa. Puhelinnumeron olen laittanut salaiseksi, Juha toteaa.

Siviilisäädystään ja iästään vaiti pysyvä "reilu kolmikymppinen" muusikko onkin vetänyt tiukan linjan yksityisyytensä suhteen.

– En puhu henkilökohtaisista asioistani julkisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat