Elonkerjuun syksyn keikat myytiin muutamassa päivässä

Elonkerjuu näyttää pärjäävän upeasti myös uudella kokoonpanollaan.

MTV3.fi haastatteli Elonkerjuun basistia Antero Naalia, joka nykyään vaikuttaa myös Klamydian laulaja Vesku Jokisen soolouralla Vesku Jokinen ja Sundin pojat -bändissä. Klamydian Vesku heittikin ilmoille hypetystä hyvin menestyvästä Elonkerjuusta.

– Villin huhun mukaan jätkien syksyn keikat olisi myyty päivässä, Vesku vinkkaa MTV3.fille pilke silmäkulmassa.

– Nopeesti ne meni, ei tarvi syksyllä miettiä, että mitä tekee. Täydeltä syksy näyttää vuoden loppuun ja elokuulle 2013 on keikkaa myyty. Jos Vesku sano villi huhu, niin mennään sillä, Elonkerjuun basisti Naali kuittaa nauraen.

Elonkerjuu aloittaa syksyllä keikkailun yhdessä uuden laulajansa Juha Lagströmin kanssa. Elonkerjuun keikkamyyjä Mikko Varjamo kuitenkin toppuuttelee hieman velikultien villejä kertomuksia.

– No ehkä se vuorokausi on hieman liioittelua. Tosin saman iltana, kun bändin uusi laulaja tammikuun viimeisenä päivänä julkaistiin, niin alkoi keikkapyyntöjä sataa. Niitä oli seuraavana päivänä sähköpostissa jo pitkä liuta. Tajuttoman kiinnostuneita ollaan siis oltu, mutta kyllä sanoisin, että muutamassa päivässä myytiin syksyn keikata, Varjamo kertoo MTV3.fille.

Vaikka Elonkerjuun syksyn 2012 keikat on ainakin viikonloppujen osalta pääosin buukattu, löytyy keikka-aikatauluista vielä liikkumatilaa ja tyhjiä päiviä viikolle.

– Vähän pitää vielä hahmotella ja mahdollisesti vaihdella päiviä. Kesäkuussa olisi tarkoitus julkaista bändin kiertueaikataulu, Varjamo toteaa.

Vaikka keikat myyvät kuin häkä, ei Antero Naali vielä tässä vaiheessa lähde tuulettamaan Elonkerjuun uutta nousua ja menestystä.

– Yhtään keikkaa ei olla vielä tehty eikä levyä ole myyty, joten ei tässä vielä huokaista helpotuksesta. Näyttää kyllä siltä, että olemme aikoinaan tehneet hyvän pohjatyön, se kantaa hedelmää. Mutta ikinä ei saa tuudittautua mihinkään, vaan töitä on tehtävä, Naali toteaa jalat tukevasti maassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat