Elonkerjuun Simo Ralli: Työyhteisöissä on aina jotain närää

Elonkerjuun kitaristi Simo Ralli ja rumpali Lenni Paarma pohtivat Elonkerjuun keskinäisiä välejä MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa.

Tiiviisti yhdessä jo parin vuosikymmenen verran soitellut Elonkerjuu aikoo pysyä yhdessä, vaikka bändin laulaja Lauri Tähkä jättikin yhtyeen hieman myrskyisissä merkeissä.

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu ilmoitti yllättäen hajoamisestaan kotisivuillaan maaliskuussa 2011. Yhtyeen solisti Lauri Tähkä eli Jarkko Suo kertoi päätöksestään muille jäsenille sähköpostiviestillä. Kotisivuilla todettiin tuolloin, että päätös oli yksinomaan Laurin ja myöhemmin osa Elonkerjuun jäsenistä kritisoi Laurin toimintaa mediassa.

Elonkerjuu on faniensa iloksi solminut hiljattain levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Elonkerjuu-bändiin kuuluvat tällä hetkellä alkuperäiset jäsenet Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali, mutta laulaja bändillä on vielä hakusessa.MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Simo Rallin ja Lenni Paarman ja tiedusteli heiltä, onko Elonkerjuun yhteistyö aina yhtä ruusuilla tanssimista, vai ottavatko bändin jäsenet välillä myös yhteen?

– Aina työyhteisöissä jotain närää on, mutta kyllä meillä on ollut hyvä meininki. Me sanotaan aina asiat suoraan, se on semmoinen eteläpohjalainen mielenlaatu, ettei saa olla risukkoa eres, Ralli vakuuttaa.

– Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki koko syksyn ja muutenkin hauskaa. Aivan heti ei uskoisi, että ollaan 20 vuotta yhdessä hinkattu näitä hommia, Lenni tuumaa vieressä.

Molemmat muusikot kuitenkin vakuuttavat, että uutta laulajaa parhaillaan hakevalla yhtyeellä on edessään aivan uusia haasteita. Bändi toivoo julkaisevansa albumin jo ensi syksynä, joten uusien kappaleiden hiominen käy Elonkerjuulla tällä hetkellä kuumana.

– Kyllä tässä jännittää, sellainen tutina on takamuksen seutuvilla, Lenni heittää.

– Mulla on vain tässä vatsan seudulla tuntemuksia, Ralli nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat