Elonkerjuun laulaja tuloistaan: Kyllä tässä kituutellaan

Elonkerjuun uusi laulaja Juha Lagström joutuu vielä tässä vaiheessa pärjäämään näyttelijäntyön tuloillaan.

Elonkerjuun solistiksi tiistaina julistettu Juha Lagström on päässyt mukaan kultakaivokseen, jos miettii Lauri Tähkän luotsaaman Elonkerjuun tuloja.

Esimerkiksi vuosi 2009 oli menestyksekäs silloiselle Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeelle. Yhtyeen jäsenten tulot olivat kaikilla viidellä muusikolla tuolloin yli 100 000 euroa. Luultavasti pitkään toiminut Elonkerjuu tulee myös Juhan kanssa tahkomaan sievoisen summan rahaa, mutta tulokset tullaan näkemään vasta levymyynnin ja keikkojen myötä.

– Palkoista ei olla vielä puhuttu. Keikoillahan sitten varsinaisesti tienataan, Juha toteaa rauhallisesti.

Lagström vakuuttaakin MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa, että hänen kohdallaan mieluinen tekeminen on tärkeämpää kuin rahan määrä. Tuon mies on oppinut jo näyttelijän työssään.

– Mä oon tavallaan ollut ehkä vähä hölmökin töiden suhteen, eli jos tosissaan on kiinnostanut niin oon ottanut sen vastaan miettimättä sitä, kuinka paljon kostun siitä rahallisesti. Jos niitä asioita rupee liikaa miettimään, niin sitten ollaan äkkiä ulkona varsinaisesta asiasta ja väärällä tiellä, Lagström toteaa.

Ennen Elonkerjuu-tienestejä Juha aikoo elättää itsensä näyttelijän palkallaan. Mies nähdään vielä huhtikuun alkuun asti teatteri Vanhassa Jukossa Lahdessa.

– Kyllä tässä kituutellaan, Juha myöntää.

Vaikka musiikki onkin miehelle nyt pääasia, ei hän aio luopua näyttelijäntyöstään. Mies uskookin ehtivänsä tehdä joitain pienimuotoisia hommia sillä saralla mahdollisesti myös keikkojen ohella. Elonkerjuun hän uskoo olevan vain plussaa näyttelijänuralle.

– Julkisuus vetää puoleensa myös katsojia, siltä puolelta voi herkemmin tulla siis työtarjouksia. Voisi sanoa, että ennen Elonkerjuuta Juha Lagströmim oli ehkä vaikeampikin saada töitä näyttelijänä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat