Elonkerjuun laulaja oppi bändin tavoille: Saunassa ja saunan takana on käyty

Elonkerjuun kitaristi Simo Ralli vakuuttaa MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa olevansa hyvin tyytyväinen bändin uuteen solisitiin, Juha Lagströmiin.

Juha Lagström keksittiin Elonkerjuun riveihin bändin rumpalin Lenni Paarman kautta. Ralli kertoo uskoneensa Paarman kontakteihin niin vahvasti, ettei erityisiä googlettamisia ja taustojen tutkimisia tarvittu Juhan suhteen.

– Kerran taisin käydä katsomassa netistä videon ja sitä kautta aluksi kuuntelemassa, että millainen ääni Juhalla oikein on, Ralli kertoo.

Miten on Simo, onko Juha oppinut jo tiiviin bändin tavoille?

– No onhan hän. Ollaan saunottu ja lumihanges pyöritty, oltu saunan takanakin ja soiteltu, Ralli nauraa.

– Sehän siinä olikin, kun Juha tuli ensimmäistä kertaa treeneihin ja alettiin soittamaan niin tuli sellainen fiilis, että tossa se on. Homma vaan pelas.

Ralli myös uskoo Juhan sopeutuvan hyvin Elonkerjuun tiivistahtiseen työrytmiin. Ralli kuvailikin MTV3.fin Viihdeuutisille, mitä kaikkea kuuluu Elonkerjuun henkeen?

– Tehdään töitä ja aina kun aletaan tekeen jotain, niin se lähtee jollain lailla käsistä, niin kuin positiivisesti ajatellen. Hommat on tehty aina viimeisen päälle, ei oo säästelty itteämme. Se Juhassakin on jo tullut monessa asiassa esille, Ralli toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat