Elonkerjuun keikat myyvät kuin häkä: Tämä on ennenkokematonta

Elonkerjuun keikkoja myydään ahkerasti, vaikka uuden laulajan kanssa ei ole vielä julkaistu mitään materiaalia.

Lauri Tähkä jätti Elonkerjuu-bändinsä sähköpostitse maaliskuussa 2011. Moni surullinen fani luuli tässä vaiheessa bändin tarun olevan loppu, mutta toisin kävi. Lauri Tähkä suuntasi soolouralle ja Elonkerjuu jatkoi yhteistä treenailuaan ja biisien työstämistä kaikessa hiljaisuudessa. Joulukuussa 2011 Elonkerjuu ilmoitti etsivänsä uutta laulajaa ja tammikuun lopulla bändi tiedotti uuden solistin olevan lapualainen näyttelijä ja laulaja Juha Lagström.

Uudelle laulajalle alkuasetelma suositun bändin keulahahmona saattaa olla vaikea, mutta ainakin keikkojen myynnin suhteen tilanne näyttää lupaavalta. Vaikka bändi ei uudella kokoonpanollaan ole julkaissut vielä mitään materiaalia, on keikkoja myyty jo suuret määrät.

– Linjat ovat kuumina niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Keikat alkavat syksyllä, mutta kyllä tässä voi keikkojen suhteen puhua jo seuraavasta vuodesta, Elonkerjuun keikkamyyjä Mikko Varjamo kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Elonkerjuun keikat alkavat lokakuun alkupuolella. Vaikka Varjamo ei haluakaan paljastaa tähän mennessä sovituista keikoista tarkkoja määriä, kuulostaa mies varsin tyytyväiseltä tilanteeseen.

– Paljon on jo sovittu, enkä ole vielä edes ehtinyt kaikkiin pyyntöihin reagoida. Minulla on näistä hommista jo jonkinmoinen ura takana, mutta tällaista en ole kyllä ennen kokenut. Suosio ja mielenkiinto ovat olleet normaalista poikkeavaa.

– Idols-ohjelmasta tutun Lassi Valtosen kohdalla on ollut myös kova hype, mutta tämä on siitä vielä askel eteenpäin. Koko bändi on mahtavia tyyppejä täynnä, joten olen iloinen heidän puolestaan, Varjamo toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat