Elokuvan Valtatie 13 kuvaukset alkoivat Halsualta – ota selvää päivän tapahtumista!

AVAlla nähtävää Dome Karukosken lyhytelokuva Valtatie 13 kuvataan 21.–23. heinäkuuta suomalaisissa maisemissa Valtatie 13:n varrella. Kuvaukset ovat nyt alkaneet. Lue lisää päivän tapahtumista!

Ensimmäinen kuvauspäivä alkoi sujuvasti jo aamuyöstä kello 03.45 Halsualta.

Kuvauspaikaksi oli valittu ilmoittautuneiden joukosta paikallisen pariskunnan Pekka ja Paula Huuskon kesämökki Halsuanjärven rannalla. Ensimmäiset kohtaukset kuvattiin sekä mökin rannassa että sisällä idyllisissä puitteissa.


Vähemmän idyllisiä yllätyksiä on tiedossa tien varrella. Dome Karukoski, pääosien näyttelijät Lotta Lindroos ja Marjut Maristo sekä kuvausryhmä hoitivat päivän rautaisella ammattitaidolla ja samassa vauhdissa hommia tekivät myös pariskunta Huusko ja Anna Nygård, joka myös valittiin mukaan tuhansien ilmoittautuneiden joukosta avustamaan lavastuksessa ja sadassa muussa työtehtävässä. Talkoohenkeä parhaimmillaan! Anna kuvaili ensimmäistä päivää avartavaksi ja kokemukseksi, ja intoili uusien kokemusten ja taitojen tulvimisesta joka puolelta. Anna on mukana kuvauksissa sunnuntaihin asti.


Loistavasti edennyt ensimmäinen päivä on pian purkissa ja kuvausryhmä on vielä hyväntuulinen ja innokas. Kuvaukset jatkuvat huomenna.

AVA

Pääkuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja