Mainos

Elisa paketoi Yepzon-paikantimen palveluksi - seuraa helposti missä vaikkapa lapsi tai seniori vaeltaa

Elisa tuo myyntiin suomalaisen Yepzonin GPS-paikantimen paketoituna uudeksi Elisa Yepzon -kokonaispalveluksi.

Paikannuspalvelun kautta saa helposti, nopeasti ja luotettavasti tiedon siitä, missä Yepzon-paikannin liikkuu. Sen voi kytkeä kiinni esimerkiksi koululaisen reppuun, avaimenperään tai muuhun yleensä mukana kulkevaan esineeseen tai vaatteeseen. Älypuhelimeen ladattavasta sovelluksesta voi katsoa kohteen tarkan sijaintitiedon.

”Moni vanhempi seuraa lapsiaan älypuhelinpaikannuksen kautta ja tällöin lapsen puhelimen sammuminen aiheuttaa herkästi ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Elisa Yepzon -palvelu vapauttaa tästä huolesta, sillä paikannin käyttää omaa akkuaan”, Elisan henkilöasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo. ”Paikantimessa on myös SOS-painike, jota painamalla laitteeseen yhteydessä olevat puhelimet hälyttävät. Palvelun avulla apua tarvitsevan sijainti on helppo selvittää nopeasti”, Virkki jatkaa.

Elisa Yepzon hyödyntää kolmea eri paikannustapaa: GPS-satelliittipaikannusta, matkapuhelintukiasemiin perustuvaa paikannusta sekä sisäpaikannukseen Wi-Fi-signaalia. Paikannus ja seuranta onnistuvat sekä ulko- että sisätiloissa.

Yepzon on jo aiemmin myynyt paikannintaan, joka kytkeytyy matkapuhelinverkkoon, mutta Elisan uusi palvelupaketti eroaa tästä hinnoittelultaan. Elisalta laitteen saa pienemmällä kertamaksulla, mutta samalla jatkossa maksettava kuukausimaksu on korkeampi, minkä vastapainoksi Elisa Yepzonin sisältämän liittymän datasiirron määrä on rajaton.

Elisa Yepzon -palvelupaketti sisältää Yepzon Freedom -laitteen, säilytyspussin ja Elisa-liittymän laitteeseen integroidulla eSIM-kortilla. Palvelun aloitusmaksu on 79 euroa, jonka jälkeen kuukausimaksu on 6,90 euroa. Kuukausimaksu sisältää rajattoman määrän dataa kotimaassa ja EU:n alueella. Yepzon on käyttövalmis suoraan pakkauksesta. Palvelua käytetään sovelluskaupasta ladattavalla Yepzon-sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Yepzon Freedomin akunkesto riippuu asetuksista. Pikasijaintitilassa akku kestää vain yhden päivän, oletuksena käytösssä olevassa virransäästötilassa 2-7 päivää ja asetuksista riippuen jopa viikkoja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.