Mainos

Elinvoimaa miehen kasvoille

Myös miesten kasvot tarvitsevat päivittäistä hoitoa. Nykyaikaisen nuoren miehen ihoa koettelevat muun muassa kiireinen elämänrytmi ja ympäristön aiheuttamat rasitukset. Maailman johtava miesten ihonhoidon tuotemerkki NIVEA FOR MEN tarjoaa jälleen uuden keinon väsyneen ja elottoman näköisen ihon elvyttämiseen.

Miehet kiinnittävät yhä enemmän huomiota huoliteltuun ulkonäköön. Usealle miehelle ihonhoito on jo osa päivittäisiä rutiineja. NIVEA FOR MEN New Energy Gel Q10 -geeli on kehitetty sekä aamu että -iltakäyttöön erityisesti nuoremmille 25-35-vuotiaille miehille, jotka haluavat kasvoilleen kevyen kosteutuksen ilman tahmeaa tunnetta.

Voiteen geelimäinen koostumus sopii erityisesti normaali- ja sekaiholle, sillä se ei tuki ihohuokosia. Minttu-uutetta sisältävä geelivoide imeytyy iholle hetkessä ja antaa kasvoille virkistävän raikkaan tunteen koko päiväksi.

Luontaista energiaa

Ihossa esiintyy luontaisesti Q10-koentsyymiä, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja tuo iholle pitkäkestoista energiaa. Iän myötä sen määrä kuitenkin vähenee. NIVEA FOR MEN Energy Gel Q10 -geeli tuo iholle lisäannoksen aktiiviainetta parantaen samalla ihon vastustuskykyä. Geelivoiteen ansiosta ihosta tulee jälleen sileä ja elinvoimainen.

NIVEA FOR MEN -tuotesarja tarjoaa myös suositun NIVEA FOR MEN Q10 New Energy Cream -voiteen, jossa on nyt kaksinkertainen määrä Q10-koentsyymejä entiseen koostumukseen verrattuna. Jo usean vuoden markkinoilla ollut voide on suunnattu kuivaihoisemmille miehille, joiden iho tarvitsee pitkäkestoista kosteutusta.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.