Elina Viitasen tunteikkaat häät: Yllätysesiintyjänä Juha Tapio!

Radio Novan juontaja Elina Viitanen meni naimisiin viikonloppuna. Onnellinen tuore vaimo kertoo rakkausjuhlastaan MTV.fille.

Radio Novan juontaja, televisiostakin tuttu Elina Viitanen asteli lauantaina avioon Porissa. Viitanen meni naimisiin kihlattunsa, radiojuontaja Lauri Kottosen kanssa rakkaiden sukulaisten ja ystävien ympäröimänä.

MTV.fi tavoitti tuoreen rouvan sunnuntaina. Nykyään Kottonen-nimeä käyttävä entinen Viitanen kuvaili hääpäivän olleen ikimuistoinen.

– Kaikki aina sanovat, että oma hääpäivä on paras päivä, mutta mitään tällaista en osannut odottaa. Olin vain ajatellut, että on ihana päästä naimisiin. Koko päivä oli kuitenkin aivan uskomaton, taianomainen, Kottonen kertoo.

Häiden rakkaudentäyteinen tunnelma oli huokunut hääparista vieraisiin eikä tunteenpurkauksilta, positiivisilta sellaisilta, vältytty.

– En ole koskaan tuntenut niin paljoa rakkautta. Miten minä rakastan Lauria ja Lauri rakastaa minua. Ja miten paljon ihania ystäviä meillä on. Meidän onni oli käsin kosketeltavissa, kyllä siellä raavaatkin miehet itkivät. Todella tunteikas päivä, paljon tuli itkettyä, mutta sopivasti, sellaista hyvää itkua.

Juha Tapio esiintyi kirkossa

Elina kuvailee hääpäivän käynnistyneen rauhallisissa merkeissä ystävien seurassa valmistautuen. Vasta kirkon morsiuskamarissa jännitys oli hiipinyt mieleen. Parin vihki heidän hyvä ystävänsä ja kirkossa vieraat saivat kokea varsinaisen jymy-yllätyksen:

– Kirkossa lauloi Juha Tapio. Hän esitti meille erittäin tärkeän ja rakkaan kappaleen En mitään en ketään. Se oli siunattu ja hieno tilanne, aivan käsittämätöntä, Elina tunnelmoi.

Pohjanmaalta Kaskisista kotoisin oleva Elina tiesi, että hänen suvustaan löytyy monia Juha Tapio -faneja. Tämän huomasi myös kirkossa.

– Kyllä siinä vähän hääväki kohahti, kun Juha Tapio asteli sakastista esiin. Hänen esittämä kappaleensa on äärimmäisen hieno. Sen aikana me Laurin kanssa molemmat itkimme kasvokkain.

Kottonen kiitteleekin vuolaasti kiireistä muusikkoa, joka oli varannut aikaa häissä esiintymiseen.

– Juha Tapiolla oli samana päivänä vielä keikat Jyväskylässä ja Iisalmessa ja silti hän ehti tulla häihimme. Hän tuli hyvää hyvyyttään paikalle, arvostamme sitä todella.

Vihkimisen jälkeen juhlat jatkuivat perinteisin menoin Leineberin ruukilla.

–  Juhlapaikka oli kuin satukirjasta. Hääohjelmassa yllätyksenä tuli muun muassa morsiamenryöstö ja tietysti koimme kaikki perinteiset kakun leikkaukset ja hääkimpun heitot ynnä muut.

– Hääpuheet olivat hyvin tunteikkaita ja hauskoja ja Lauri myös lauloi minulle muun muassa Egotripin Mestaripiirros-kappaleen. Itse emme ikimaailmassa olisi saaneet kahdestaan tällaisia häitä järjestettyä. Olemme todella kiitollisia siitä, miten ihana ja suuri joukko läheisiä meillä on ympärillämme. 

Juhlat jatkuvat vielä sunnuntaina ystävien mökillä Yyterissä.

– Saunomme ja ohjelmaan kuuluu tietysti  myös jalkapallon MM-finaali, onnellinen vaimo iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat