Elina Viitanen täytti 30 vuotta: Juhlissa itkettiin ja naurettiin

Kolmekymmentä vuotta täyttävä juontaja Elina Viitanen juhli syntymäpäiviään jo etukäteen läheistensä kanssa.

Radio Novan juontaja Elina Viitanen täyttää 30 vuotta tänään perjantaina 18. huhtikuuta. Pyöreitä vuosiaan hän juhli ensimmäisen kerran jo viime viikonloppuna ystäviensä kanssa.

– Järjestin lauantaina kavereilleni synttärijuhlat. Siellä oli musiikkia, tanssia, naurua, ihania ihmisiä, halauksia ja vähän itkuakin, Elina paljastaa.

Syntymäpäiväjuhlat olivat mieleiset myös siksi, koska Elinan kihlattu Lauri Kottonen oli järjestänyt juhliin yllätysohjelmaa.

– Lauri lauloi ja soitti kitaralla muun muassa Sig-yhtyeen Hyvää syntymäpäivää -kappaleen. Kun muut juhlavieraat yhtyivät lauluun, kyynelehdin vuolaasti. Koen olevani hyvin etuoikeutettu, kun elämässäni on niin paljon ihania ihmisiä.

– Synttärit onnistuivat kaikin puolin yli odotusten, ja niistä jäi arvokas muisto moniksi vuosiksi.

Juhlavieraat olivat yhdistäneet voimansa ja synttärisankari sai 30-vuotislahjaksi muun muassa ruusuja, kuohujuomaa ja lahjakortteja vaate-, kenkä- ja kosmetiikkaliikkeisiin. 

– Lauri organisoi keräyksen yhteisiä lahjoja varten ja lisää taitaa olla vielä tulossa. Tämä kaikki on jo aivan liikaa, Elina hymyilee. 

"Aika ei kulu, sitä kertyy"


Koska kolmekymppiset juhlittiin jo etukäteen, pääsiäisenä pariskunta suuntaa Elinan vanhempien luokse Kaskisiin.

– Tiedossa on leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa maailman parhaassa paikassa kotona Kaskisissa. Aion syödä jätskiä vaikka heti aamulla, olla koko päivän olohousuissa ja juoda samppanjaa pihasaunassa, Elina nauraa.

Kolmenkympin kriisiä BB-juontajakin tunnettu Elina ei ole kokenut. Kaveritkin ovat toivottaneet hänet lämpimästi tervetulleeksi kolmenkympin toiselle puolelle.

– Elämäni on ollut ihanaa, vaikka eihän se ole tietenkään aina ollut helppoa. Mielestäni ikääntymistä vastaan on turha taistella, sillä vanheneminen on väistämätöntä, hän pohtii.

– Omia vanhempiani katsellessani huomaan, että ikä on rikkaus. Mieleeni on myös jäänyt Pauli Hanhiniemeltä kuulemani viisaus ”aika ei kulu, vaan sitä kertyy”.

Lue myös:

    Uusimmat