Elina Kottonen juontaa Emma Gaalan: Luvassa hieno ja jännittävä ilta

Radio Novalta tuttu Elina Kottonen juontaa Emma Gaalan suoran lähetyksen Barona Areenalta 27. helmikuuta.

Emma Gaala järjestetään 27. helmikuuta Espoon Barona Areenalla. Gaalan juontajana nähdään Radio Novan taajuuksilta tuttu Elina Kottonen.

– Luvassa on hieno ja jännittävä gaala, jossa esiintyy Suomen eturivin artisteja ja bändejä, Elina hehkuttaa.

Emma Gaala kokoaa yhteen artistit ja musiikkialan vaikuttajat kautta Suomen. Kutsuvieraiden lisäksi myös tavallisilla kansalaisilla on mahdollisuus päästä seuraamaan glamourin täyteistä gaalaa Barona Areenalle. Lippuja voi ostaa Lippupalvelusta.

Spekulointi kuuluu asiaan

Emma Gaalan palkintoehdokkaat julkistetaan tiistaina 20. tammikuuta. Jännitys tiivistyy helmikuussa, jolloin vuoden 2014 parhaat palkitaan gaalassa.

– Palkintogaaloihin liittyvä spekulointi ja ennakkofiilistely kuuluvat tietenkin asiaan. On mukava arvuutella, että kuka voittaa ja mitä.

– Me elämme Suomessa kotimaisen musiikin uutta kultakautta, ja sitä on syytä juhlia. Emma-palkinnot ovat artisteille aidosti tärkeitä, ja monelle erityinen merkitys on yleisöäänestyksillä ratkeavilla palkinnoilla.

Elinalle juontopesti on ainutlaatuinen ja myös jännittävä, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hän juontaa yksin suoran televisioidun gaalalähetyksen.

– Olen innoissani ja kiitollinen tästä vastuusta. Toki roolini suuruus myös pelottaa, sillä haluan olla luottamuksen arvoinen. Tämä on minulle iso ja tärkeä ilta.

LIVE Emma-gaalan ehdokkaiden julkistamistilaisuudesta mtv.fissä tiistaina 20. tammikuuta kello 12–13.

Suora tv-lähetys Emma Gaalasta nähdään MTV3-kanavalla 27. helmikuuta kello 20.05-22.00.

Lue myös:

    Uusimmat