Elina Kiikko: Annoin anteeksi Ilkalle!

Ilkka Kanervan, 60, puoliso Elina Kiikko, 39, on antanut miehelleen anteeksi, kertoo Me Naiset -lehti. Nainen kertoo, että moni ihmettelee, miksi hän ei lähtenyt liitosta. Hän kuitenkin kuittaa kyselyt, ettei elämä ole niin mustavalkoista. Kymmenen vuotta yhdessä olleen pariskunnan liitto on tekstarikohun myötä vain vahvistunut.

Tekstarikohu kosketti Ilkka Kanervan lisäksi myös hänen puolisoaan, Elina Kiikkoa. Pariskunta kävi keskenään tarkasti läpi kohun tapahtumat.

– Tapahtumat käytiin läpi hämmentyneissä ja yllättyneissä tunnelmissa. Keskusteluissa punnittiin perusteellisesti rakkauteen, anteeksiantoon, luottamukseen ja toisen kunnioittamiseen liittyviä perimmäisiä kysymyksiä. Sen jälkeen niihin ei ole tarvinnut palata, Elina kertoo Me Naiset -lehdelle.

Hän kertoo lisäksi, ettei ole se loukattu osapuoli. Hän toteaa tunteneensa itsensä vahvaksi, koska nyt hän tietää, mikä heidän välinen suhteensa on.

– Silloin ei ole väliä, mitä muut siitä ajattelevat, nainen sanoo.

Elina kuitenkin kertoo, että elämä oli raskasta kohun keskellä. Hän myöntää, että keväiset tapahtumat herättivät hänessä voimakkaita tunteita.

– Mutta kun näin, miten lyöty mieheni oli, ei käynyt edes mielessä jättää häntä. Olisinko lyönyt jo lyötyä? Minulta on pyydetty anteeksi ja anteeksi olen antanut, Elina toteaa.

Ilkka on leikkimielinen hassuttelija!

Ilkka Kanervaa Elina kuvailee leikkimieliseksi hassuttelijaksi, mikä nyt kostautui. Hän kuitenkin muistuttaa, että työnsä mies tekee hyvin.

– Hänen teoissaan ei myöskään ole kyse mistään sellaisesta syvällisestä kanssakäymisestä, joka uhkaisi meidän liittoamme tai minua naisena. Suhteemme on vakaalla pohjalla, hän mainitsee.

Elina myös muistuttaa, ettei heidän suhteensa ole vapaa. Hän sanoo, että luottamus on parisuhteen perusta. Hän mainitseekin, ettei ole menettänyt mieheensä luottamustaan. Kohun myötä Elina kertoo pariskunnan suhteen vain vahvistuneen.

– Moni on tullut sanomaan, että tuossa suhteessa täytyy olla jotakin todellista, kun se on kaiken tämän kestänyt. Suhteemme on vain vahvistunut ja yhteenkuuluvuuden tunne on nyt entistäkin suurempi, Elina kertoo Me Naiset -lehdelle.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja