Mainos

Elimistö ei pärjää ilman omega-3-rasvahappoja

Raskauden ja imetyksen aikana omega-3-rasvahapot ovat erityisen tärkeitä, sillä niistä on hyötyä sikiön aivojen, luuston ja näkökyvyn kehitykselle samoin kuin lapsen varhaiskehitykselle.

Tutkimusten mukaan omega-3-rasvahapot ehkäisevät sydän- ja verisuonitautien riskiä, ja vaikuttavat suotuisasti veren rasva-arvoihin ja verenpaineeseen ja helpottavat nivelten liikkuvuutta. EPA on tärkeä aivojen toiminnan ja näön kannalta. Omega-3 rasvahappojen on todettu myös torjuvan vanhuuden dementiaa ja Alzheimerin tautia samoin kuin tukevan masennuksen hoitoa.

Raskauden ja imetyksen aikana omega-3-rasvahapot ovat erityisen tärkeitä, sillä niistä on hyötyä sikiön aivojen, luuston ja näkökyvyn kehitykselle samoin kuin lapsen varhaiskehitykselle. Omegoita tarvitaan myös ihon ja silmien hyvinvointia suojaamaan.

Elimistö ei itse pysty valmistamaan kaikkia tarvitsemiaan rasvoja, joten niiden saannista on huolehdittava oikeanlaisella ravinnolla tai nauttimalla ravintolisiä. Omega-3-rasvahapoista elimistölle erityisen tärkeitä ovat DHA ja EPA, joita saadaan rasvaisesta kalasta kuten makrillista, lohesta, sardiinista tai kalaöljystä.

Vitamar Omega-3 +ADE: Sitruunanmakuinen kalaöljy

Sisältää runsaasti monityydyttymättömiä omega 3-rasvahappoja (EPA ja DHA). Vuorokausiannos (10 ml eli 2 tl) sisältää Omega-3 rasvahappoja 3,2 g: EPAa 1780 mg ja DHAa 1210 mg sekä arvokkaita rasvaliukoisia A-, D- ja E-vitamiineja. Vitamar kalaöljyyn on saatu miellyttävä sitruunanmaku luontaisesta sitruunaöljystä. Pakkauskoot 200 ml ja 500 ml.

Vitamar Omega-3 +ADE: Omega-3 rasvahappo - vitamiinikapseli

Sisältää A-, D- ja E-vitamiineja sekä runsaasti monityydyttymättömiä omega-3 rasvahappoja (E-EPA ja E-DHA). Vuorokausiannos on 2 kapselia, joissa omega-3 rasvahappoja 776 mg, josta Eikosapentaeenihappoa (E-EPA) 414 mg ja Dokosaheksaeenihappoa (E-DHA) 276 mg.

Vitamiineista: A-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa sekä soluja että ihoa. Lisää vastustuskykyä tulehdussairauksia vastaan. D-vitamiini puolestaan on tärkeää luuston ja hampaiden hyvinvoinnille. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Pakkauksessa 100 kapselia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Vitamar Plus: Omega-3 rasvahappo - vitamiinikapseli

Omega-3 + A-D-E-B6-B12-vitamiinit + foolihappo ravintolisä sisältää erityisesti sydämelle ja verenkierrolle tärkeitä rasvahappoja ja vitamiineja.

Valmisteen kaikki kolme B-vitamiinia toimivat yhdessä elimistön kohonneen homokysteiinitason laskemiseksi. Kohonnut veren homokysteiinipitoisuus on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä.

B6-vitamiinilla on satoja tehtäviä mm. soluproteiineissa, punasolujen tuotannossa ja aivojen monissa toiminnoissa. B12-vitamiini on energia-aineenvaihduntaan, punasolujen muodostumiseen ja hermoston normaaliin toimintaan tarvittava vitamiini. Foolihappoa tarvitaan erityisesti DNA:n ja RNA:n, solujen perintöaineksen, muodostumisessa sekä hermostossa muodostuvien kemiallisten yhdisteiden tuotannossa.

Vitamar Plus -tuotteen vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: omega-3 rasvahappoja 776 mg, josta E-EPA 414 mg ja E-DHA 276 mg. Pakkauksessa 100 kapselia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Vitamar Strong: Omega-3 - E-vitamiinikapseli

Vahva kalaöljykapseli, jossa on mukana E-vitamiini.

Yksi kapseli sisältää 600 mg omega-3 rasvahappoja, joista 330 mg E-EPAa ja 210 mg E-DHA:ta sekä E-vitamiinia 10 mg. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Vuorokausiannostus on 1-2 kapselia päivässä. Pakkauksessa on yhteensä 60 kapselia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Vitamar 1000 E-EPA & E-DHA: Etyyliesteröity Omega-3 kapseli

Erittäin vahva kalaöljykapseli, jossa on käytetty etyyliesteröityä kalaöljyä. Yksi kapseli sisältää 1020 mg omega-3 rasvahappoja, joista 600 mg E-EPAa ja 300 mg E-DHA:a.

Kapseleiden sisältämä kalaöljy on Tyynenmeren puhtaissa vesissä vapaana elävistä rasvaisista kaloista. Öljy valmistetaan tyhjiötislaamalla eikä se sisällä raskasmetalleja eikä torjunta-aineita. Vuorokausiannostus on 1-2 kapselia päivässä. Pakkauksessa yhteensä 56 kapselia. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.