Elämää suurempi Kirstie Alley

Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Kirstie Alleyn värikästä elämää.

Golden Globe- ja Emmy -palkittu sekä juorulehtien rakastama Kirstie Alley palaa televisioon rehellisen, sydäntälämmittävän ja hilpeän realitysarjansa myötä.

Monet muistavat Kirstien menestyssarja Cheers’istä, Hei, kuka puhuu -elokuvista ja Veronican salaisuudet -sarjasta. Kirstie on paistatellut etusivun otsikoissa ja nauttinut menestyksensä tuomasta maineesta jo kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on hauska, rehellinen, suorapuheinen, mutta harmikseen paljon isompi kuin haluaisi olla.

Nyt hän tarjoaa katsojilleen ja kannattajilleen rehellisen katsauksen omaan arkeen ja kotielämäänsä - Hollywoodin valokeilassa. Tutustumme Kirstieen niin näyttelijänä, liikenaisena kuin kahden teini-ikäisen lapsen yksinhuoltajanakin, samalla tsempaten tätä vuosien kerryttämien liikakilojen karistamisessa.

Apunaan ja dieettikumppaninaan lupsakan pyöreä ystävä Jim, Kirstie aloittaa uuden elämän ja on valmis potkaisemaan kiloille kyytiä. Mutta jotta arki ei olisi liian helppoa, pistää nainen samalla pystyyn oman painonpudotusyrityksensä, toimii elokuvan tuottajana, patentoi lukuisia keksintöjään, pitää huolta yhä kasvavasta eläinkatraastaan sekä huolehtii tietysti teini-ikäisistä lapsistaan Truesta ja Lilliestä.

Paineensietokyky on kovilla ja laihdutuskuuri ottaa kuperkeikkaa moneen otteeseen, mutta onneksi asioihin voi suhtautua huumorilla!

Elämää suurempi Kirstie Alley AVAlla torstain myöhäisillassa.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja