Eläköityneen lelusuunnittelijan huikeista halloween-koristeista viraalihitti: "Nyt jos koskaan on tärkeää saada muuta ajateltavaa"

Eläköityneen lelusuunnittelijan Halloweenkoristeet ovat nousseet viraaliksi hitiksi – ja syystä! 0:49
Katso videolta, miltä eläkkeelle jääneen lelusuunnittelijan koristeet näyttävät!

Eläkkeelle jäänyt lelusuunnittelija esitteli urallaan kertyneitä taitojaan uskomattomilla itsetehdyillä halloween-koristeilla.

Lelusuunnittelijana toimineen David Moomawin New Yorkin osavaltiossa Auroran alueella sijaitseva koti on saanut lähestyvän halloweenin kunniaksi uskomattoman muodonmuutoksen, kertoo CNN.

Someen julkaistut kuvat ovat keränneet miljoonia reaktioita. TikTokissa EastAuroraNY -käyttäjän jakamia videoita on katsottu miljoonia kertoja.

Koristeiden suunnittelun ja rakentamisen David aloitti jo viime keväänä. Kuukausien aikana hän on ommellut ja maalannut valtavan hämähäkin seitteineen. Nyt aikuisen ihmisen kokoinen värikäs hämähäkki laskeutuu kaksikerroksisen talon katolta etupihaa kohti. Koristelun ihastelulle on omat esitysaikansa ja pimeän tullen esitys muuttuu värien ja valojen kanssa aivan uudenlaiseksi kokemukseksi.

– Aluksi ajattelin, ettei halloween olisi ennallaan kaiken maailmalla tapahtuvan takia, mutta nyt jos koskaan on tärkeää saada jotain muuta ajateltavaa, David kertoo.

Hän suunnittelee jo ensi vuoden halloween-koristeita, mutta pitää suunnitelmansa vielä visusti itsellään.

Katso videolta, miltä eläkkeelle jääneen lelusuunnittelijan koristeet näyttävät!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat