Eläintarhan kaimaanit eivät 50 vuoteen saaneet poikasia – syyksi paljastui "jokaisen miehen pahin painajainen"

2:33
Miehet kehittivät erikoispuvun päästäkseen kuvaamaan krokotiilejä erityisen läheltä

Eläintarhassa asustelleiden kaimaanien elämästä ei romantiikkaa puuttunut, mutta jostain syystä jälkikasvua ei siunaantunut. Nyt eläinlääkärit ovat selvittäneet syyn poikaspuutokselle.

50 vuoteen Hektor ja Luiza eivät saaneet jälkikasvua. Poznanin eläintarhassa Puolassa asustelleiden kaimaanien elämästä ei romantiikkaa puuttunut, mutta jostain syystä pikkukaimaanit antoivat odottaa itseään.

Nyt eläinlääkärit ovat selvittäneet syyn poikaspuutokselle – vaikka Hektor ei luultavasti haluaisi tietää sitä, kertoo Daily Mail.

Lemmiskely ei tuottanut tuloksia

Vuosikymmenten ajan Hektor kosiskeli Luizaa innokkaasti ja myös lemmiskeli tämän kanssa vuosittain. Luiza muni useita munia, mutta mikään niistä ei ollut hedelmöittynyt.

– Henkilökunnallamme ei ollut aavistustakaan siitä, mikä oli epäonnistumisen syy. Totuus paljastui vasta, kun erikoislääkärit Saksasta tulivat vierailulle, eläintarhassa työskentelevä Malgorzata Chodyla sanoo.

Syy ongelmiin olikin penis

Hektoria tutkittiin alun perin huonon ruokahalun vuoksi. Kaimaanista ei löytynyt suurempaa vikaa, mutta yllättäen lisääntymisvaikeuksien syy selvisi tutkimuksissa.

– Lääkäri totesi, ettei ole yllätys, että Hektorin yritykset ovat olleet turhia, koska sen penis on liian pieni.

Hektor ja Luiza saavatkin nyt nauttia elämästä ilman lapsia, sillä kaimaaneille ei ole tarjolla keinohedelmöitysohjelmaa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja