El Clasicossa dramaattinen loppu – Real-pakki hölmöili, Barcelona tulistui tuomiosta

Real Madrid ja Barcelona tahkosivat Espanjan jalkapalloliigassa dramaattisesti huipentuneen El Clasicon, joka päättyi madridilaisisäntien 2–1-voittoon.

Barcelona loi 1–2-tappioasemassa vaarallisen hyökkäyksen loppuminuuteilla, mutta tilanne oli kuivumassa kasaan ja pallo painui kohti päätyrajaa. Barcelonan Martin Braithwaiten kiirehdittyä kohti palloa Real-puolustaja Ferland Mendy otti kuitenkin häneen harkitsemattomasti kontaktia ja Braithwaite kaatui.

Tilanteessa oli rangaistuspotkun uhkakin ilmassa, mutta sitä erotuomari Jesus Gil Manzano ei tuominnut. Barcelonan pelaajat kävivät päätöksestä kuumana.

Katso tilanne ylälaidan videolta.

Realin Casemiro hölmöili myöhemmin puoleen minuuttiin kaksi keltaista korttia ja itsensä ulos.

Realin toisesta maalista vastasi Toni Kroos. Pallo kimpoili hänen vapaapotkustaan Barcelonan pelaajien kautta häkkiin.

Barcelonan Oscar Mingueza onnistui kaventamaan toisella jaksolla, mutta osuma jäi katalonialaisvieraiden ainoaksi, vaikka loppuhetkien vyöryssä Ilaix Moriban vielä kolisutti laukauksellaan ylärimaa.

Kauden molemmat El Clasicot voittanut Real Madrid nousi sarjakärkeen 66 pisteeseen. Atletico Madrid on tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneena. Barcelona on kärkikaksikkoa pisteen perässä, ja se on pelannut Realin tavoin 30 ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat