Mainos

Eksästä yli pääsemiseen kuluu jopa 6000 euroa

Tutkimuksen mukaan sydänsuruja helpotetaan törsäilemällä. Sydäntä saatetaan paikata jopa hankkimalla uusi auto!

Uuden englantilaisen tutkimuksen mukaan 88 prosenttia ihmisistä tuhlaa päästäkseen yli entisestä kumppanistaan. Miehet tuhlaavat enemmän kuin naiset. Yli kolmasosa miehistä tuhlaa 1000–5000 puntaa (1200–6000 euroa) eron jälkeen, kun naiset taas tyytyvät tuhlaamaan hiukan vähemmän, noin 100 puntaa (120 euroa) esimerkiksi uuteen hiustyyliin.

Suosituimmat "erohelpotukset" olivat bilettäminen, lomailu ja jopa uudet autot. Asiantuntija tohtori Pam Spurr sanoo, että ensimmäinen asia, jota ihmiset hakevat eron jälkeen, on nopea apu. Spurrin mukaan tämä tarkoittaa usein luksustuotteen ostamista tai naisille ulkonäön muuttamista.

Borro.com -sivuston toteuttama tutkimus paljasti myös, että neljä viidestä miehestä miehestä ei haluaisi myydä eksältään saamaansa lahjaa rahoittaakseen eron jälkeisen törsäilyn. 30 prosenttia naisista voisi hyvin myydä eksältään saamansa lahjan tähän tarkoitukseen.

– Monien mielestä saattaa olla yllättävää, että miehet näyttävät suhtautuvan tunteellisemmin eksältään saamaa lahjaa kohtaan, Spurr sanoo.

– Omien kokemuksieni mukaan miehet saattavat olla todella hyviä piilottamaan sydänsurunsa, mutta kokevat eron aivan yhtä raskaaksi kuin naisetkin, hän jatkaa.

Lähde: Metro.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.