Ekologista seksiä: Näin teet sen

Ekoilu on päivän sana, ja nyt makuuhuoneenkin tulee vihertää. Lue vinkit ekoseksiin!

Jos olet luonnonsuojelija henkeen ja vereen, on aika tuoda oma intohimo myös makuuhuoneeseen. Kirjailija Stefanie Iris Weiss on kirjoittanut teoksen ekologisesta seksistä, ja paljastanut tekniikoitaan myös Huffington Post -lehdessä. Ecorazzi.com listasi naisen salaisuudet.

Tuoksu

Kun hän painaa nenänsä kaulallesi, tuoksut vaniljalle – muttet hajuvedelle! Weiss vihjaa, että esimerkiksi ruusun terälehtiä murskaamalla saadaan aikaan luontaista hajuvettä, jossa ei taatusti ole yhtään kemikaalia.

Alusvaatteet

Seksikäs olo löytyy tietenkin hurmaavissa alusvaateissa, joiden tulee olla luontoystävällisiä. Weiss kehottaa panostamaan bambun ja luomupuuvillan kaltaisiin ekomateriaaleihin. Ja ei, nykyiset luontoystävälliset alusvaatteet eivät näytä juuttikankaasta valmistetuilta säkeiltä.

Afrodisiakit

Jos haluatte herätellä himojanne aterian äärellä, kokeilkaa simpukoiden sijaan näitä herkkuja. Kasvipohjainen dieetti antaa hehkua ja pitää hoikkana sekä energisenä.

Miehelle Weiss suosittaa basilikaa, hampunsiemeniä, ananasta, kanelia, vaniljaa, persikkaa, goji-marjoja, chiliä ja cayenne-pippuria. Kuumaa menoa luvassa!

Nainen voi nauttia manteleita, suklaata, papaijaa, soijaa, lakritsia ja kardemummaa, kertoo ecorazzi.com.

Muuta mukavaa

Jokainen tietää, että nykyisin apteekeista saa myös ekoilijoille sopivia kondomeja. Vaan entä liukuvoide? Ei hätää, vakuuttaa Weiss: myös liukkareissa on luontoystävällisiä vaihtoehtoja. Jos et uskaltaudu kyselemään erotiikkaliikkeiden valikoimaa, kysy Googlelta.

Etsi samalla luontoystävällisistä materiaaleista valmistettuja seksileluja – jotta makuuhuoneeseen ei varmasti tule tylsää hetkeä!

MTV3/Helmi

Lähde: Ecorazzi.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat