Eineksistä syntyy herkullisia aterioita

Uskoisitko, että valmisruoilla voi loihtia hetkessä näyttävää ja maittavaa tarjottavaa? Välillä ankealtakin näyttävät valmisruokapaketit voivat olla viimehetken pelastus, kun täytyy keksiä tarjottavaa nälkäisille perheenjäsenille tai yllätysvieraille. Pienellä ehostuksella saat aterian paketista paraatikuntoon muutamassa minuutissa.

Näiden herkkujen loihtiminen ei vaadi aikaa, erikoisia ruoanvalmistusvälineitä eikä erityisiä taitoja. Kaikki ruoat valmistuvat hetkessä ilman uunia. Mikroaaltouuni on oiva apu valmisruokien lämmityksessä, mutta pelkällä paistinpannulla pääsee jo pitkälle.

Ne, jotka kaipaavat pientä vaihtelua jo tutuksi käyneisiin valmisiin kiusauksiin ja keittoihin, voivat maustaa valmisruokia omilla mausteseoksillaan. Valmiit chili-, pesto- ja currykastikkeet ja kookosmaito antavat uutta potkua tuttuihin makuihin. Valmiita kiusauksia on perinteisesti paranneltu kermalorauksella. Nykyisin on kevyitä vaihtoehtojo tähänkin. Kiusauksista voi vaihteeksi paistaa myös pihvejä esimerkiksi lettupannulla tai paistinpannulla. Tuoreet yrtit ja sipulirenkaat raikastavat makua.

Valmiisiin keittoihin saa uutta puhtia pannulla paahdetuista sienistä tai siemenistä, valmiiksi paahdetuista sipuleista, juustomuruista tai omenakuutioista. Keiton voi maustaa tilkalla kuivaa sherryä juhlakuntoon.

Salaattiakaan ei ole aina mahdollista valmistaa tuoreista raaka-aineista. Säilykepurkeista syntyy yllättävänkin raikkaita makuyhdistelmiä. Parsat, aurinkokuivatut tomaatit, kaprikset, oliivit, artisokat, maissit ja hedelmät maistuvat kypsän lihan kanssa salaattina. Salaatin päälle voi ripotella paahdettuja pähkinöitä tai leipäkuutioita.

Reseptit:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja