Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Eineksistä syntyy herkullisia aterioita

Kuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna Peurakoski
Kuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna PeurakoskiKuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piqua
Julkaistu 05.05.2003 12:57

Uskoisitko, että valmisruoilla voi loihtia hetkessä näyttävää ja maittavaa tarjottavaa? Välillä ankealtakin näyttävät valmisruokapaketit voivat olla viimehetken pelastus, kun täytyy keksiä tarjottavaa nälkäisille perheenjäsenille tai yllätysvieraille. Pienellä ehostuksella saat aterian paketista paraatikuntoon muutamassa minuutissa.

Näiden herkkujen loihtiminen ei vaadi aikaa, erikoisia ruoanvalmistusvälineitä eikä erityisiä taitoja. Kaikki ruoat valmistuvat hetkessä ilman uunia. Mikroaaltouuni on oiva apu valmisruokien lämmityksessä, mutta pelkällä paistinpannulla pääsee jo pitkälle.

Kuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna PeurakoskiKuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna PeurakoskiKuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piqua

Ne, jotka kaipaavat pientä vaihtelua jo tutuksi käyneisiin valmisiin kiusauksiin ja keittoihin, voivat maustaa valmisruokia omilla mausteseoksillaan. Valmiit chili-, pesto- ja currykastikkeet ja kookosmaito antavat uutta potkua tuttuihin makuihin. Valmiita kiusauksia on perinteisesti paranneltu kermalorauksella. Nykyisin on kevyitä vaihtoehtojo tähänkin. Kiusauksista voi vaihteeksi paistaa myös pihvejä esimerkiksi lettupannulla tai paistinpannulla. Tuoreet yrtit ja sipulirenkaat raikastavat makua.

Valmiisiin keittoihin saa uutta puhtia pannulla paahdetuista sienistä tai siemenistä, valmiiksi paahdetuista sipuleista, juustomuruista tai omenakuutioista. Keiton voi maustaa tilkalla kuivaa sherryä juhlakuntoon.

Kuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna PeurakoskiKuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piquant, Sanna PeurakoskiKuva Finfood Lihatiedotus / Studio Piqua

Salaattiakaan ei ole aina mahdollista valmistaa tuoreista raaka-aineista. Säilykepurkeista syntyy yllättävänkin raikkaita makuyhdistelmiä. Parsat, aurinkokuivatut tomaatit, kaprikset, oliivit, artisokat, maissit ja hedelmät maistuvat kypsän lihan kanssa salaattina. Salaatin päälle voi ripotella paahdettuja pähkinöitä tai leipäkuutioita.

Reseptit:

Appelsiinibroileria salaattipedillä Porokeitto sienillä höystettynä Kinkkukiusausröstit

Lisää aiheesta:

Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun astiHelppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvitaOxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännytKokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"Milloin keski-ikä nykyään alkaa? Kansalla selkeä mielipide
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:59
    Matkailu

    Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?

  • Eilen17:20
    Porot

    Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun asti

  • Eilen17:01
    Leivonta

    Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita

  • Eilen14:34
    Ilmiöt

    Oxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännyt

  • Eilen09:35
    Ruoka

    Kokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"