Eikö mikään ole enää pyhää? Poliisi pyytää havaintoja varkaista, jotka murtautuivat hautausmaan parkkipaikalla autoon – veivät mukanaan pienen koiran ja käsilaukun

Porvoolaiselta hautausmaalta varastettu painavia hautakoristeita 0:18
Hautausmaat voivat joutua toisinaan rikoksen kohteeksi. Porvoossa hautausmaalta vietiin hautakoristeita.

Eilen iltapäivällä kaksi poikaa murtautui autoon vieden muun muassa pienen koiran. Koira löytyi onneksi lähistöltä.

Tapaus sattui Lappeenrannassa Lepolan hautausmaan pysäköintialueella puoli neljältä. Kaksi hoikkaa ja tummiin vaatteisiin pukeutunutta poikaa oli tunkeutunut henkilöautoon rikkomalla sen ikkunan. Mukaansa he ottivat autosta käsilaukun, kassin ja pienen koiran kuljetuslaatikossa.

Tavaroiden omistaja huomasi paikalle saapuessaan poikien pakenevan paikalta pururataa pitkin Alakylän suuntaan käsilaukun kanssa. Toisella pojista oli väritön ja vanhanmallinen polkupyörä, ja hän kuljetti koiran kuljetuslaatikkoa pyörän ohjaustangossa.

Paikalle saapuneet poliisit löysivät hautausmaan läheisyydestä kuljetuslaatikon koirineen, käsilaukun ja kassin, mutta käsilaukun sisältö jäi kateisiin.

Poliisi pyytää tapauksesta havaintoja sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi tai puhelimitse arkisin kello 9–15 välillä numeroon 0295 414 600.

Lue myös:

    Uusimmat