- 2 punajuurta - tuore maissintähkä - hapankaalia - naudanmaksaa - kookosmaitotölkki - mantelimassaa - päärynä - mätitahnaa ja Veikkolan kotijuustoa
Oranssin keittiön Reseptit:
Uunissa grillattu maissi
tuore maissintähkä voita suolaaAsettele maissi foliopaperiin. Laita maissin päälle voita ja himppu suolaa. Paista 230 c:ssa väh. 15 minuuttia. Kun valmis, poista folio ja nauti voisulan kera.
Grillattua naudanmaksaa ja punajuurisosekastiketta
pala naudanmaksaa
Poista kalvot palasta maksaa. Leikkaa viipaleita ja paista kuumalla pannulla minuutti molemmin puolin kuitenkin niin, että säilyy hieman punertavana sisältä.
2 punajuurta voita paistamiseen 1/2 tlk kookosmaitoa suolaa pippuria muskottiaKuutioi kuorittu punajuuri pieniksi kuutioiksi ja käristä hetki voissa. Lisää kookosmaito ja keitä kypsäksi. Soseuta tehosekoittimella ja mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla.
Hapankaalirösti
rasia hapankaalia 2 raastettua perunaa
Sekoita hapankaali sekä perunat keskenään ja paista pannulla kakkusia.
Punaviinipäärynä ja mantelikookoskastiketta
päärynä 2 dl punaviiniä vaniljatanko sitruunankuorilastu 1/2 tlk kookosmaitoa 100 g mantelimassaa
Kuori päärynä ja koverra sisus pois. Keitä hyvin sokeroidussa punaviinissä noin 18 minuuttia vaniljatangon ja sitruunankuorilastun kanssa. Keitä kookosmaito ja lisää mantelimassa sekä vaniljan siemeniä joukkoon. Keitä tasaiseksi ja tarjoa päärynän kanssa.