Eija Ahvon kassi:

- 2 punajuurta - tuore maissintähkä - hapankaalia - naudanmaksaa - kookosmaitotölkki - mantelimassaa - päärynä - mätitahnaa ja Veikkolan kotijuustoa

Oranssin keittiön Reseptit:

Uunissa grillattu maissi

tuore maissintähkä voita suolaaAsettele maissi foliopaperiin. Laita maissin päälle voita ja himppu suolaa. Paista 230 c:ssa väh. 15 minuuttia. Kun valmis, poista folio ja nauti voisulan kera.

Grillattua naudanmaksaa ja punajuurisosekastiketta

pala naudanmaksaa

Poista kalvot palasta maksaa. Leikkaa viipaleita ja paista kuumalla pannulla minuutti molemmin puolin kuitenkin niin, että säilyy hieman punertavana sisältä.

2 punajuurta voita paistamiseen 1/2 tlk kookosmaitoa suolaa pippuria muskottiaKuutioi kuorittu punajuuri pieniksi kuutioiksi ja käristä hetki voissa. Lisää kookosmaito ja keitä kypsäksi. Soseuta tehosekoittimella ja mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla.

Hapankaalirösti

rasia hapankaalia 2 raastettua perunaa

Sekoita hapankaali sekä perunat keskenään ja paista pannulla kakkusia.

Punaviinipäärynä ja mantelikookoskastiketta

päärynä 2 dl punaviiniä vaniljatanko sitruunankuorilastu 1/2 tlk kookosmaitoa 100 g mantelimassaa

Kuori päärynä ja koverra sisus pois. Keitä hyvin sokeroidussa punaviinissä noin 18 minuuttia vaniljatangon ja sitruunankuorilastun kanssa. Keitä kookosmaito ja lisää mantelimassa sekä vaniljan siemeniä joukkoon. Keitä tasaiseksi ja tarjoa päärynän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat