Mainos

Ei vain lapsille! Tällainen aurinkosuoja sopii herkimmällekin iholle

Lasten aurinkovoide voi olla paras vaihtoehto myös aikuiselle. 

Omalle iholle sopivan aurinkorasvan löytäminen voi aiheuttaa ongelmia erityisesti herkkäihoisille. Herkkäihoisten ei kuitenkaan tarvitse lähteä kiertämään kauppoja sopivan aurinkorasvan perässä, sillä on olemassa yksi tuote, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Nimittäin lasten aurinkovoide.

Ainoa ero lasten ja aikuisten tuotteiden välillä on se, että aikuisten tuotteet ovat niin kutsuttuja ylellisyystuotteita, joiden tuoksuun ja pullon ulkomuotoon on panostettu.

Lasten aurinkovoide voi suojata paremmin

Sekä aikuisten että lasten aurinkovoiteiden valmistukseen käytetään vaikuttavina aineina sinkkiä ja titaania. Nämä ainesosat varmistavat sen, että suoja jää ihon pinnalle, eikä imeydy ihoon. Tästä syystä rasvaa on turvallista käyttää myös aivan pienille lapsillekin. Aikuisten versiossa titaani ja sinkki on pienempinä hiukkasina, jolloin tuote levittyy paremmin.

Lopputulos onkin, että lapsille suunnatut tuotteet jättävät ihon todennäköisesti hieman tahmeaksi ja valkoiseksi. Tämän vuoksi lasten tuotteet ovat monesti myös huomattavasti edullisempia. Lasten aurinkovoide antaa kuitenkin paremman suojan kuin useamman levityskerran vaativat läpikuultavat tuotteet.

Voit siis itse valita, lisäätkö aikuisille suunnattua läpikuultavaa aurinkovoidetta tunnin välein, vai lapsille suunnattua tuotetta muutaman kerran päivässä.

Video: Aurinkorasvaa ei kannata unohtaa missään tilanteissa? Katso videolta, mitä vaurioita aurinko voi saada aikaan.

2:53

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.