Ei kai taas? Prinsessa Beatricen häät jälleen vaarassa lykkääntyä – syynä tällä kertaa koronavirus

Prinssi Andrew vetäytyy julkisista tehtävistä Epstein-kytkösten vuoksi 1:10
Prinssi Andrew'n seksikohu on lykännyt tyttären häitä jo kahdesti – tästä on kyse

Euroopassa jylläävä koronaepidemia saattaa jälleen lykätä prinsessa Beatricen ja italialaispohatta Edoardo Mapelli Mozzin häitä.

Brittihovi tiedotti helmikuussa vihdoin pitkään odotetun päivämäärän: prinsessa Beatricen ja italialaispohatta Edoardo Mapelli Mozzin häitä vietetään 29. toukokuuta. Vihkiminen St. Jamesin palatsissa Lontoossa ja hääjuhla kuningatar Elisabetin emännöimänä Buckinghamin palatsissa.

Beatrice joutui odottamaan päivämäärän julkistusta todella kauan, sillä häitä jouduttiin lykkäämään hänen isänsä prinssi Andrew'n seksiskandaalin takia. 

Nyt häät ovat kuitenkin jälleen vaarassa lykkääntyä, kertoo People-lehti. Tällä kertaa syynä on Euroopassa jylläävä koronavirus, joka on vaikuttanut myös sulhasen Italiassa olevien sukulaisten elämään merkittävästi.

Lykkäämiseen viittaa lehden mukaan se, että kuningatar Elisabet ilmoitti tiistaina peruvansa kaikki tulevat puutarhajuhlansa.

Kyseessä olisi suuri takaisku prinsessalle, sillä häitä on lehden lähteen mukaan jouduttu lykkäämään prinssi Andrew'n vuoksi jo kahteen kertaan.

Lisäksi pari joutui joulun alla perumaan samasta syystä kihlajaisjuhlansa, ja myös Britannian televisiokanavat ovat kieltäytyneet morsiamen isään liittyvien syytösten takia lähettämästä suoraa lähetystä häistä.

Häiden on muutenkin ennakoitu olevan pienimuotoisemmat kuin esimerkiksi Beatricen sisaren prinsessa Eugenien häät vuonna 2018.

Prinsessa on kuitenkin hyvin läheinen isänsä kanssa, joten prinssi Andrew'n odotetaan saattavan tyttärensä alttarille. Sulhaspoikana nähtänee sulhasen aiemmasta suhteesta syntynyt poika, 4-vuotias Christopher.

– Andrew pitää myös todennäköisesti maljapuheen vastaanotolla, kuten kenen tahansa morsiamen isä, supatti lähde, jonka mukaan häät pyritään prinssin skandaalista huolimatta pitämään mahdollisimman normaaleina.

Lue myös:

    Uusimmat