Duudsonit rentouttivat ylikiltin perheen: Antaa poikien tehdä tuhmuuksia!

Duudsonien vierailu rauhallisessa Alarieston perheessä löystytti vannetta koko perheeltä. Nyt perheen neljä ylikilttiä poikaa uskaltavat jo tehdä pikkujekkujakin.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Duudsonit vierailivat Rovaniemellä, Alarieston kuusihenkisessä perheessä. Perhe kärsi hyvin epätavallisesta ongelmasta: perheen neljä poikaa olivat liian kilttejä.

Perheen äiti Heidi Alariesto kertoo, että Duudsonien joulukuista vierailua muistellaan Rovaniemellä yhä edelleen.

– Vierailu oli ainutlaatuinen juttu poikien elämässä, kyllä sitä on muisteltu paljon!

Olivathan ne pari päivää, verrattuna meidän perheen rauhalliseen arkeen, aika erilaiset päivät, Heidi kuvailee.

– Meillä oikeasti on kohtuullisen rauhallista ja seesteistä. Se on Duudsonien näkökulmasta varmasti epänormaalia, vaikka meidän mielestämme se ei sitä tietenkään ole, hän jatkaa.

"Enemmän jekkuja"

Heidin mukaan rämäpäisten Duudsonien vierailu teki poikiin suuren vaikutuksen. Ylikilteissä lapsissa on äidin mukaan ollut havaittavissa pientä muutosta, ja pikkujäyniäkin on perheessä nähty.

– Meillä on tehty aavistuksen enemmän jekkuja, on muun muassa seisottu varpaisiltaan lumihangessa ja kilpailtu siitä, kuka seisoo pisimpään, Heidi kertoo.

– Pojissa on näkynyt pientä rentoutumista. Ei se ole haitaksi, vaikka välillä kinastelisikin, tai tekisi jotain uhmakasta, hän jatkaa

Vanhemmat ovat suhtautuneet jälkikasvunsa tuoreisiin tempauksiin rennosti.

– Olemme yrittäneet olla huomaamatta pikkujuttuja, ettei vain mennä turhaan heitä kieltämään. Antaa poikien tehdä pieniä tuhmuuksia!

"Välillä voi mokailla"

Duudsoneiden käynnin jälkeen on perheessä keskusteltu paljon, eteenkin vanhimman pojan kanssa.

– Olemme jutelleet, että välillä voi tehdä virheitä ja mokailla, ettei maailma ole niin vakava paikka, Heidi-äiti kertoo.

– Emme ole ikinä olleet kovin tiukkoja, eikä poikia ole ikinä tarvinnut kauheasti komentaa, sillä rajat ovat heillä luonnostaan oman pään sisällä. Nyt kuitenkin poikien sisäinen vanne on hellittänyt, ja he ovat uskaltaneet vähän töniä ja jekutellakin, hän miettii.

Äidin mukaan Duudsonien vierailu rentoutti myös perheen Petri-isää.

– Ei miehestä mikään uhkarohkea hulluttelija ole kuoriutunut, mutta kyllähän hän joutui ohjelmassa ylittämään itsensä monella tapaa, ja sellainenhan kasvattaa aina! Petrikin sanoi, ettei muista, koska olisi viimeksi joutunut sillä tavalla olemaan epämukavuusalueella.

Duudsonit tuli taloon Subilla tiistaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat