Dueton julkaisseet Aliisa Syrjä ja Maija Vilkkumaa: "Tämä ylitti kaikki huikeimmatkin odotukseni"

Maija Vilkkumaa ja Aliisa Syrjä kertoivat tuoreen yhteisbiisinsä synnystä 7:37
Katso video! Maija Vilkkumaa ja Aliisa Syrjä julkaisivat Bond-henkisen yhteiskappaleen!

Maija Vilkkumaa ja Aliisa Syrjä julkaisivat yhteiskappaleen.

Muusikot Maija Vilkkumaa ja Aliisa Syrjä vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa tuoreesta Mulle ei sovi tänään -yhteisbiisistä. Artistit iloitsevat kappaleen saamasta suosiosta ja kertovat, että sen tekeminen oli upea kokemus. Kaksikko ajautui biisintekoon levy-yhtiöiden yhyttämänä. Molemmat tunnustavat ihailevansa toistensa uraa.

– Olen haaveillut siitä, että olisi ihana tehdä duetto nimenomaan niin, että tekisi biisin ihan kunnolla alusta lähtien jonkun kanssa. Ehkä kenties jonkun eri sukupolven edustajan kanssa, koska riippuen siitä minä vuosikymmenenä ihminen on kehittynyt, niin hänellä on kuitenkin omat systeeminsä, Vilkkumaa kertoo innoissaan.

– Aliisan kanssa oli fantastista tehdä. Vaikka ajattelin, että siitä tulee siistiä, niin tämä ylitti kaikki huikeimmatkin odotukseni, hän lisää.

Syrjä kertoo, että kappaleen tekemisessä päästiin heti niin sanotusti ”syvään päätyyn”

– Aihe oli kiehtova. Pääsimme tekemään isoista tunteista ison biisin. Siitä tuli massiivinen ja mahtipontinen. Maija on hieno tekijä, joka syöksyy ihanan vapaasti aiheeseen mitä tehdään. Löimme viisaat päämme yhteen, Syrjä komppaa.

Millainen on tuoreen kappaleen sanoma ja miksi kaksikko halusi tehdä Bond-henkisen kappaleen? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat