Dropboxiin saa nyt lisäosana Gmailiin Androidilla

Dropbox-pilvitallennuspalvelun saa nyt lisäosana Gmail-sovellukseen Androidilla. Lisäosan avulla Gmail-käyttäjät voivat tarkastella, taltioida ja jakaa tiedostoja Gmail-sovelluksella avaamatta Dropboxin kokonaista sovellusta. Androidin lisäksi lisäosan on määrä saapua iOS:lle pian. Dropbox kertoo lisäosastaan blogissaan.

Normaalien toimintojen, eli tiedostojen katselun ja tallentamisen, ohella Dropboxin avulla voi lähettää sähköpostin liitetiedostoja. Mikäli on lähettämässä suurikokoista tiedostoa, voi Dropbox-lisäosalla luoda linkin, josta tiedosto löytyy ja vastaanottaja voi tarkastella ja ladata sen ilman ylimääräisiä sovelluksia.

Jatkossa ei enää tarvitse hyppiä Dropbox- ja Gmail-sovellusten välillä, vaan kaikki tapahtuu Gmail-sovelluksessa. Sähköpostilla jaetut Dropbox-linkit ovat aina ajan tasalla ja mikäli jotain dokumenttia työstää yhdessä jonkun muun kanssa, pääsee Dropbox-linkistä aina tiedoston viimeisimpään tallennettuun versioon.

Dropbox for Gmail -lisäosan voi ladata Android-laitteelle G Suite Marketplacesta. Lisäosan iOS-versio tulee saataville lähiaikoina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja