Mainos

Dropboxiin saa nyt lisäosana Gmailiin Androidilla

Dropbox-pilvitallennuspalvelun saa nyt lisäosana Gmail-sovellukseen Androidilla. Lisäosan avulla Gmail-käyttäjät voivat tarkastella, taltioida ja jakaa tiedostoja Gmail-sovelluksella avaamatta Dropboxin kokonaista sovellusta. Androidin lisäksi lisäosan on määrä saapua iOS:lle pian. Dropbox kertoo lisäosastaan blogissaan.

Normaalien toimintojen, eli tiedostojen katselun ja tallentamisen, ohella Dropboxin avulla voi lähettää sähköpostin liitetiedostoja. Mikäli on lähettämässä suurikokoista tiedostoa, voi Dropbox-lisäosalla luoda linkin, josta tiedosto löytyy ja vastaanottaja voi tarkastella ja ladata sen ilman ylimääräisiä sovelluksia.

Jatkossa ei enää tarvitse hyppiä Dropbox- ja Gmail-sovellusten välillä, vaan kaikki tapahtuu Gmail-sovelluksessa. Sähköpostilla jaetut Dropbox-linkit ovat aina ajan tasalla ja mikäli jotain dokumenttia työstää yhdessä jonkun muun kanssa, pääsee Dropbox-linkistä aina tiedoston viimeisimpään tallennettuun versioon.

Dropbox for Gmail -lisäosan voi ladata Android-laitteelle G Suite Marketplacesta. Lisäosan iOS-versio tulee saataville lähiaikoina.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja