Dramaattinen erotaistelu jatkuu – Amber Heard haastoi Johnny Deppin ystävän oikeuteen

Ystävä syytti kolumnissaan Deppin tulevaa ex-vaimoa muun muassa valehtelemisesta.

Avioerokohun keskellä olevan Johnny Deppin ystävä, koomikko Doug Stanhope kirjoitti viikko sitten The Wrap -sivustolle kärkkään kolumnin, jossa hän puolustaa Deppiä.

Stanhope syytti tekstissään Deppiä perheväkivallasta syyttävää ja avioerohakemuksen jättänyttä Amber Heardia siitä, että tämä yrittää kiristää rahaa erossa supertähtimieheltään. Koomikko syytti Heardia myös valehtelusta ja manipuloinnista.

Stanhopen tekstin jälkeen Heardin asianajajat tekivät virallisen kanteen, jonka Hollywood Reporter julkaisi.

– Stanhope, Johnny Deppin läheinen ystävä, kirjoitti neiti Heardia halventavan tekstin, joka oli täynnä täysin valheellisia, ja hyvin loukkaavia lausuntoja, Heardin asianajajien Charles Harderin ja Christopher Russellin allekirjoittamassa dokumentissa todetaan.

Kanteessa kuvaillaan yksityiskohtaisesti Deppin vaimoonsa parin yhteisten vuosien aikana kohdistamaa väkivaltaa.

– Johnny Depp on lyönyt ja potkinut Amber Heardia lukuisia kertoja, heittänyt tavaroita Heardia kohti ja kerran lähes tukehduttanut hänet niin, että hän pelkäsi henkensä puolesta.

– Heard palasi kerta toisensa jälkeen Deppin luo sanallisesta ja fyysisestä väkivallasta huolimatta, toivoen, että mies, jonka kanssa hän avioitui, muuttaisi käytöstään. Hyväksikäytön ja väkivallan kierre kuitenkin toistui.

Depp, 52, ja näyttelijä Heard, 30, avioituivat helmikuussa 2015. Heard jätti avioeropaperit 23. toukokuuta ja haki Deppille väliaikaisen lähestymiskiellon.

Heard saapui perjantaina 27. toukokuuta oikeuteen kasvot ruhjoutuneina. Hän on esittänyt oikeussalissa myös kuvamateriaalia todisteena pahoinpitelystä.

Johnny Depp ei ole kommentoinut eroa millään tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat