Draamaa F1:ssä: Red Bull -nuorukainen hölmöili karulla tavalla – Lando Norris pelastautui kuin ihmeenkaupalla törmäykseltä

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Englannin Silverstonen radalla.

Perjantain ensimmäisissä harjoituksissa nähtiin heti käänteitä, kun Visa CashApp Racing Bullsin Yuki Tsunoda aiheutti punaiset liput, kun hän jumittui hietikolle.

McLarenin Oscar Piastrin auto puolestaan hyytyi varikon sisäänkäynnin yhteyteen. McLaren sai siirrettyä Piastrin auton piakkoin sivuun.

Kaikista dramaattisin hetki nähtiin harjoitusten loppuhetkillä, kun Red Bullin nuorukainen Isack Hadjar hölmöili karulla tavalla.

Hadjar körötteli ajolinjalla, kun McLarenin Lando Norris syöksyi vauhdilla paikalle. Norris pelastautui kuin ihmeenkaupalla rajulta törmäämiseltä, kun hän löi jarrunsa lukkoon.

– Anteeksi. En nähnyt häntä yhtään, Hadjar totesi.

Video tilanteesta näkyy täältä.

Ranskalais-algerialainen Hadjar, 19, hyppäsi Britannian GP:n ensimmäisissä harjoituksissa Red Bullin rattiin, kun hän sijaisti tallin meksikolaiskuljettajaa Sergio Pereziä. Hadjar on esiintynyt vakuuttavasti tällä kaudella F2-sarjassa. Hadjar on seitsemän ajoviikonlopun jälkeen sarjassa toisena. F2:n kuljettajien taulukon kärjessä keikkuu Paul Aron, joka johtaa Hadjaria 11 pisteen erolla.

McLarenin Norris (1.27,420) piti perjantain ensimmäisissä harjoituksissa parasta vauhtia ennen Aston Martinin Lance Strollia (+0,134). McLarenin australialaiskuljettaja Piastri oli harjoitusten kolmanneksi nopein (+0,211).

Lue myös:

    Uusimmat