Dominat ovat hitti Britanniassa: Näin valtiatar alistaa

Dominan palveluita halutaan Isossa-Britanniassa enemmän kuin koskaan. Dominat paljastavat, mitä heidän työnsä oikein on.

Domina on eroottisissa sadomasokistisissa roolileikeissä hallitseva naistyyppi, valtiatar. Domina voi tehdä mitä tahansa alistujan eli subin nöyryyttämisestä sitomiseen tai piiskaamiseen. Roolileikeistä saatava tyydytys on luonteeltaan seksuaalista, mutta dominat eivät yleensä tarjoa palveluksistaan seksiä. Seksiä tarjoavia dominoita kutsutaan joissakin piireissä dominatrix-nimellä. Monilla dominoilla on asiakkaisiinsa myös romanttinen suhde.

Independent-lehti haastatteli dominoita ja miespuolista dominaa, masteria, ja kysyi heidän työstään.

Dominana toimiva Madame C kertoo, että moni asiakas saapuu tapaamiseen listan kanssa.

– Olen valmis toteuttamaan heidän halunsa ja fantasiansa ja he maksavat siitä, Madame C kertoo.

Madame C on paitsi ammattidomina, myös vapaa-ajallaan domina. Hänellä on kolme alistettavaa miestä, jotka toteuttavat hänen tahtoaan.

Alistettava eli subi kertoo

Alistettavan rooli sopii myös subi Rob Martinille, joka kertoo, että hän pitää dominansa taloudesta huolta sillä aikaa kun valtiatar käy tavallisissa töissä. Pari elää yksiavioisessa suhteessa ja haaveilee sitoutumisesta. Alistettuna oleminen merkitsee Martinille täydellistä orjana olemista. Hän kuvailee itseään koiraksi, jolla ei ole oikeutta omiin mielipiteisiin tai päätöksentekoon ilman hallitsijansa lupaa.

– Totta kai mietin turvallisuusasioita kun annoin toiselle täyden vallan kehostani, mutta tämä antaa minulle niin valtavaa nautintoa. Tämä ei ole kaikkia varten, mutta minua varten kyllä, Martin sanoo.

Miespuolinen dominaa kutsutaan masteriksi

Miespuolista dominaa kutsutaan masteriksi. Yksi heistä on Master Cosmic, jolla on polyamorisia suhteita naisten kanssa ja sessioita myös miesten kanssa.

– Olen hetero, mutta minulle kaikki fetisseihin liittyvät asiat eivät ole seksuaalisia. Minulla ei ole mitään ongelmaa sitoa miestä tai jopa piestä häntä. Mutta en tule löytämään häntä sängystäni seuraavana aamuna, Master Cosmics kertoo.

Master Cosmic antaa haastattelun suden maskiin pukeutuneena, osittain siksi että mikään ei näytä sutta pelottavammalta ja osittain siksi, että näistä asioista ei ole vieläkään hyvä puhua julkisesti. Monet pelkäävät menettävänsä työnsä mieltymyksensä takia.

Dominoita on monenlaisia, mutta yksi asia heitä kaikkia yhdistää. He ovat olleet aina tietoisia dominoivasta puolestaan. Kysymys on siis luontaisesta tarpeesta.

– En voisi lyödä sellaista, joka ei ole asiasta kiinnostunut, domina Mistress Jezebel kiteyttää.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja