Tämän takia nainen ei nauti suuseksistä: Olen silloin haavoittuvainen

Suuseksi on monelle pariskunnalle olennainen osa esileikkiä ja seksiä. Miehet rakastavat sitä ja moni nainen pitää sitä yhtenä sänkypuuhien kohokohdista. Kaikki eivät siitä kuitenkaan nauti. Lue, mitä mieltä Helmen naislukijat ovat asiasta!

Suuseksi on olennainen osa seksiä ja monelle yksi sen kohokohdista. Helmi kysyi lukijoiltaan, kuinka moni rakasti suuseksin saamista, ja miksi. Reipas enemmistö (75 %) kertoi nauttivansa suuseksistä. Vain 14 prosenttia vastaajista paljasti, ettei juurikaan välittänyt siitä. Lue, miksi nainen ei aina nauti suuseksistä!

Suuseksi ei kiihota

14 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi, ettei nauti suuseksin saamisesta eikä koe sitä kiihottavaksi. Osa kertoi tuntevansa olonsa haavoittuvaiseksi ja epämiellyttäväksi paljastaessaan intiimeimmätkin osansa kumppaninsa katseltaviksi. Osa taas ei ollut ikinä törmännyt mieheen, jonka antama kielipeli olisi miellyttänyt.

"En yksinkertaisesti kiihotu siitä. Tulee vain sellainen hoh hoijaa -fiilis. En ole koskaan miettinyt, miksi näin.Mielelläni olen kyllä se antava osapuoli."

"En pysty nauttimaan. Kuvittelen sen aikana, että näytän kamalalta alhaalta ja maistun pahalle, vaikka järki sanoo, että samanlainen olen kuin muutkin."

"En ikinä uskalla olla sillä tavoin. Siinä on haavoittuvaisimmillaan toisen nähden – ja silmien edessä. En ole niin rohkea ja valmis sellaiseen rakastelumuotoon. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisin seksiä tai rakastelemista jotenkin häpeällisenä."


"Periaatteessa nautin, vaikka vastasinkin "en". Mieheni on siinä erittäin hyvä. Hän ei koskaan kuitenkaan muista, että minun pitää olla valmiiksi kiihottunut voidakseni nauttia siitä. Seurustelumme alkuaikoina olin aina käynnissä ja kiihotuin jo pelkästä rakkaani näkemisestä, mutta nykyään menee hetki ennen kuin pääsen tunnelmaan. Miehen mielestä olen kuitenkin lakannut nauttimasta suuseksin vastaanottamisesta, koska hän aina kokeillessaan aloittaa suoraan alapäästä eikä lämmittele minua yhtään. En syty sellaisesta, ja mitä enemmän yritän, sitä vaikeampaa se on. Mies ei jotenkin koskaan muista, vaikka olen sanonut tuhat kertaa, että minut saa käyntiin esim. suutelemalla intohimoisesti ja hyväilemällä vartaloa. Sen jälkeen suuseksi on vain taivaallista. Suoraan alakertaan käynti vain hidastaa syttymistä. En toimi kuten mies. Tämän ongelman vuoksi mies ei halua antaa suuseksiä ja minä en kehtaa pilata tunnelmaa aina muistuttamalla, että nyt olisi hyvä hetki. Jotenkin siitä on tullut myös paineita, koska mies turhautuu, jos en heti innostu täysillä. Ja jos kamalasti yritän, niin sitten koko homma menee suorittamiseksi, enkä kykene rentoutumaan lainkaan. Nautin seksistä onneksi muutenkin ja tykkään myös antaa suuseksiä."

"Olen työssäni nähnyt niin paljon kaikenlaista pöpöä, mitä genitaali- ja rektaalialueella muhii, puhumattakaan loisista, joiden olemassaolosta ei kaikilla ole mitään aavistusta. Esimerkiksi kihomadot ja satiaiset ovat aika yleisiä. Herpes ja HPV kummittelevat mielessäni vahvasti. Joten ei kiitos suuseksille, ihmisen anatomiaa ei ole luotu sitä varten. Sitä paitsi olen hajuyliherkkä, pelkkä ajatuskin nenästä kyseisellä alueella saa minut yökkäämään. Muuten seksi on ok ja tykkään vaihtelusta. Mieheni on taitava ja kekseliäs, moni olisi kateellinen, jos tietäisi, mihin kaikkeen hän pystyy!"

"En, todella ällöttävää. En nauti suuseksin antamisesta ja ällöttäisi päästää mies nuoleskelemaan omaa alapäätäni, hyi!"

"En ole ikinä ymmärtänyt, mitä iloa siitä on, kun mies lipsuttelee kieltään alakerrassa. Siellä ne aina touhuaa liiankin kauan, ja odotan koko ajan, milloin tartutaan oikeaan asiaan. En myöskään pidä alapääni ulkonäöstä enkä halua miehenkään sitä niin läheltä katsovan. Olen vasta nuori, reilusti alta kolmekymppinen, mutta en vain ikinä ole pitänyt siitä."

"Nimikin sen kertoo: blowjob. Kuten Samatha Sinkkuelämää -sarjassa sanoi: "Se on työtä se". Varsinkin nuoret "duunaavat" toisensa vuorotellen. Ei tämä ole rakastelua, ja mikä pahinta, kun nuoret eivät enää muuta osaa!"


"En voi sanoa, että nauttisin suuseksistä. Kun minulle annetaan suuseksiä, alan heti ajattelemaan itseäni vessanpöntöllä ja kuvittelen, että pissabasillit luikertelevat ympäri kumppanini naamaa, vaikka tiedän, ettei tämä ole totta. Pesen itseni säännöllisesti ja varsinkin ennen ja jälkeen seksin, mutta en siltikään saa mielikuvia päästäni. Kuitenkin pystyn antamaan suuseksiä kumppanilleni, enkä pidä sitä ällöttävänä."

"Nautin kyllä, kuten muustakin koskettelusta, mutta orgasmia en ole koskaan saanut suuseksissä. Yrittäjiä on ollut vajaat sata, mutten ole kertaakaan syttynyt siitä niin paljon. Pidän kuitenkin kovasti. Orgasmin, tai oikeastaan useita, saan vain yhdynnässä tai käsin."

"Olen joskus nauttinut, mutta en enää. En tiedä miksi, mutta enää en voi sietää sitä. Muutos tapahtui synnytyksen jälkeen, joten ehkä jokin hermo silloin katkesi, onhan se niin rankka tapahtuma."

"Valitsin pitkään vaihtoehtojen "en" ja "jotain muuta" välillä. Saan kyllä orgasmin, jos mies jaksaa nuolla minua kyllin kauan, mutta se vaatii minulta valtavaa keskittymistä fantasioihin ja mielikuviin, joten joudun oikeastaan piiskaamaan itseni tulemaan, että pääsisin tilanteesta. Pakkopullaa siis, en nauti. Yksin fantasioidessani kyllä pidän ajatuksesta hyvinkin paljon."

"Se ei tunnu yhtään niin kiihottavalta kuin luulin. Pikemminkin se sattuu eikä tunnu kovin miltään. Olen pettynyt. Kolmelta mieheltä sama kokemus. Lisäksi se on myös noloa, kun miehet luulee, että nautin siitä hirveästi."

"Yleensä miehet kuvittelevat, että suuseksi on must-juttu. Itse en siitä piittaa, toki annan miehen nuolla, jos niin haluaa. Nautin kuitenkin yhdynnästä paljon enemmän, saan orgasmin, ja montakin peräkkäin, kohtuu helpolla. Suuseksi tekee minusta usein hiukan tunnottoman, sen jälkeen ei oikein yhdyntä tunnu miltään. Olen kuitenkin huomannut, että miehistä tämä on outoa. Ehkä miehet on aivopesty siihen, ettei nainen saa yhdynnässä, vaan pitää nuolla. Vielä oudompaa on se, että mies loukkaantuu, jos ei halua suuseksiä!"

Intiimimpää kuin yhdyntä

75 prosenttia, eli valtaosa vastaajista kertoi nauttivansa saamastaan suuseksistä, osa mainitsi sen jopa olevan ainoa tie orgasmiin. Moni kuitenkin muistutti, että suuseksistäkään ei voi nauttia, ellei sen antaja tiedä, mitä on tekemässä. Suuseksi sai monen naisen tuntemaan olonsa halutuksi ja naiselliseksi.

"Koska mieheni tuntee minut täydellisesti ja onnistuu joka kerta!"

"Taitava suuseksin antaja saa minut sellaisiin korkeuksiin, että millään muulla kikalla siihen ei pystytä! Voisin jättää yhdynnän täysin pois ja tyytyä vain suuseksiin. Jos siihen lisää vielä sormipelin, niin homma on hyvin bueno!"

"Helpoin ja oikeastaan ainoa tapa saada orgasmi miehen toimesta, jos ei käytetä vibraattoria."

"Suuseksi tuntuu hyvälle ja on mielestäni intiimimpää kuin yhdyntä."

"Kiva lisä iloitteluun. Alkupalaksi oivallinen, mutta koko kattausta sillä ei pitäisi hoitaa, varsinainen työkalu kruunaa ruokailun.

"Suuseksiä on ihana saada, jos myös sen antaja nauttii siitä. Jos taasen mies ei välitä suuseksin antamisesta, vaan tekee sitä vain saadakseen suihinoton "vastapalveluksena", on hankala kiihoittua ja saada orgasmia. Onneksi nykyinen tapailukumppanini on todella taitava antamaan suuseksiä ja hän myös nauttii siitä!"

"Iän myötä aina vain ihanampaa. Varsinkin, kun mieskin aidosti nauttii siitä. Kieli on vahva ja herkkä elin ja saan parhaimmat orgasmit suuseksistä."

"Ennen en pitäny. Hävetti ja se tuntui epämiellyttävältä, mutta tapasin nykyisen mieheni ja siitä se sitten alkoi. Se on aivan ihanaa, jos on mies, joka osaa hoitaa hommat ja tekee sen todella hyvin. Mutta miehen kanssa, joka on tumpelo eikä osaa toimia, asia on erilainen. Ja tietenkin mies palkitaan hyvästä työstä, hänellekin suuseksiä!"


"Se on yksi intiimeimmistä tavoista olla toisen kanssa."

"Jos mies ei osaa antaa suuseksiä, se on vaihdon paikka. Nautin itsekin sen antamisesta miehelle ja itselle suuseksi on varma keino saada orgasmi."

"Nautin, jos huomaan miehen nauttivan suuseksin antamisesta. Jos mies tekee sitä ikään kuin pakosta, vaivaannun ja haluan tilanteesta pois."

"Koska jos ei syystä tai toisesta muuten saa, se on varma keino orgasmiin. Käsittämätöntä nautintoa, jos mies osaa hommansa. Rakastan myös sitä intensiivistä tunnetta, kun mies hitaasti laskeutuu alemmas ja alemmas..."

"Kun ei vaivaudu huolehtimaan siitä, miltä näyttää tai maistuu, suuseksi on yhtä unelmaa. Kun sulkee silmänsä, antaa ajatusten ja kielen viedä, on orgasmi taattu!"

"Nautin siitä, sillä mieheni on oppinut siinä todella hyväksi ja saan sillä tavalla joka kerta orgasmin. Se saa minut myös kiihottumaan enemmän."

"Kyllä. Rakastan sitä, jos mies osaa käyttää kieltä ohjeitten kanssa, mutta silloin on toivotonta nauttia, jos mies lipeksii kuin kissa maitoa eikä ota ohjeita kuuleviin korviinsa."

"Tuntuu taivaalliselta ja orgasmikin on erilainen, jopa parempi kuin yhdynnässä. Ja se on nopein ja varmin tapa päästä nautinnon huipulle. Ehdottomasti iso plussa miehelle, jos on taitava kielen kanssa."

"Yksi suuri syy siihen on se, että mieheni on asiasta erittäin innoisaan, vaikka itse tätä en pysty ymmärtämään, ja sen takia haluaa olla siinä hyvä. Kädellä avustettuna se on kyllä mahtavaa."

"Oikeastaan vasta nyt yli 35-vuotiaana olen antautunut nauttimaan suuseksistä. Pitää olla itsensä kanssa sinut ja luottaa kumppaniin, niin nautinnolla ei ole rajaa! Kun mies tekee sen halulla, niin tuloksena on mitä parhain tyydytys."

"Se on niin ihanan tuhmaa!"

"Kyllä nautin! Kunhan ihminen on sellainen, josta oikeasti välitän. Silloin hän myös osaa hommansa tai ainakin oppii ja on parempi ensi kerralla. Kun muistaa vielä sheivata paikat kunnolla, niin molemmat nauttivat vielä enemmän ja olokin on itsevarmempi."


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja