DNA-testit Anna Nicole Smithin vauvalle

Bahamalainen tuomari on määrännyt Anna Nicole Smithin tyttären Dannielynn Hope Marshall Sternin DNA-testeihin, jotta lapsen isästä saadaan vihdoin ja viimein varmuus. Asia selviää CNN-verkkosivuilla.

Monet nykyiset ja entiset poikaystävät on ilmoittautuneet isäehdokkaiden jonoon. Larry Birkhead, Playboy-mallin entinen poikaystävä, oli päätöksestä riemuissaan.

- Tämä oli minulle oikeudessa hyvä päivä, hän kertoi lehdistölle.

Smithin äidillä Virgie Arthurilla on myös lusikka sopassaan. Arthurin asianajaja vahvisti, että testi pienokaiselle on määrätty, mutta kieltäytyi kertomasta enempää prosessin etenemisestä.

Smithin viimeisin kumppani Howard K. Stern jätti oikeustalon pikaisesti päätöksen julkistamisen jälkeen. Tämä on pitänyt huolta Dannielynnistä Smithin kuoleman jälkeen. Isoäiti Arthur puolestaan tahtoo tytön huoltajuuden itselleen, koska uskoo pystyvänsä tarjoamaan tälle Sterniä vakaammat kotiolot.

Dannielynniä voi odottaa joku päivä suuret rikkaudet, jos hän perii Smithin ex-miehen J. Howard Marshallin. Smith oli naimisissa hetken aikaa öljypohatan kanssa, ja tappeli perheen kanssa vuodesta 1995 tämän perinnöstä.

Myös Frederic von Anhalt, Zsa Zsa Gaborin mies on ilmoittanut, että on mahdollisesti Dannielynnin isä. Nähtäväksi jää, kenelle isyyden kunnia lankeaa.

Smith kuoli 8. helmikuuta floridalaisessa hotellissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat