Dita Von Teese hehkuu jopa lentomatkoilla – ota mallia!

Burleskitaiteilija Dita Von Teese on tuttu näky Los Angelesin ja Lontoon välisillä lentomatkoilla. Rakkaansa luokse Englantiin matkusteleva nainen oli elävä esimerkki siitä, miten syntyy muodikas, mutta mukava asu lentomatkoille. Tältä näyttää kansainvälinen seksisymboli arkena!

Burleskitaiteilija Dita Von Teese, 39, on nähty viime aikoina matkustamassa yhä useammin yksin kotimaastaan Yhdysvalloista, Los Angelesista Lontooseen, Englantiin. Naisen onkin huhuttu eronneen ranskalaisesta siipastaan Louis-Marie de Castelbajacista, 28, ja löytäneen rinnalleen englantilaisen muusikon, Hurts-yhtyeen laulajan, 25-vuotiaan Theo Hutchcraftin. Pariskunta ikuistettiin ainakin keväällä 2012 järjestetyillä vuotuisilla Coachella-festivaaleilla Yhdysvalloissa hellissä tunnelmissa.

Matkojaan lentäen rakkaansa luo Lontooseen taittava Dita Von Teese näytti elokuussa 2012 mallia, kuinka lentomatka sujuu muodikkaasti, mutta mukavasti. Nainen oli sonnustautunut yksinkertaiseen punaiseen kellohelmaiseen ja laskostettuun mekkoon, tummaan trenssiin ja aurinkolaseihin. Yksinkertaiseen tyyliinsä hän yhdisti ylös kammatun nutturan.

Jos Ditaan on luottamista, nämä ovat onnistuneen lentomatkan kulmakivet:

1. Oikeanlainen kampaus. Hiukset pois silmiltä vaikkapa nutturalla. Avoimena heiluvat kutrit eivät ole tiellä ja hiukset rasvoittuvat vähemmän niiden ollessa kiinni, pois levottomien sormien ulottuvilta.

2. Lämmintä vaatetta, jossa on mukava matkustaa. Takki kulkee vaikka käsimatkatavaroiden päällä! Jos lentokoneessa on viileä, voi takkia käyttää vaikkapa peiton korvikkeena.

3. Ylle helppoa kangasta. Valitse mahdollisimman vähän ryppyyntyvät vaatteet yllesi. Silitä asusi ennen matkaa.

4. Inhimilliset korkokengät. Jalat kaipaavat lepoa ja verryttelyä lentomatkan aikana, eivät lisäpainetta huippukorkeista koroista.

5. Järkevästi pakatut käsimatkatavarat. Matkustaminen onnistuu mutkatta, kun matkatavarat pysyvät kasassa ja niiden liikutteleminen on helppoa.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja