Mainos

Diili-Antti: Hjalliksellakin oli paljon opittavaa

Sipoonrannassa aloitetaan uusien asuntojen ennakkomarkkinointi, Diili-Antti on tyytyväinen projektin etenemiseen.

Viime vuoden Diili-voittaja on hyvillään omista saavutuksistaan Sipoonranta-projektin ohjaimissa, vaikka alku olikin haastava.

– Minulla ei ole suoraa kokemusta kiinteistöalalta, joten se oli henkilökohtaisesti suurin haaste projektin alkaessa. Uskon, että Hjalliskin oppi paljon uutta, vaikka hän kokenut mies onkin. Hänellä ei kuitenkaan ole ollut aivan vastaavanlaista projektia aiemmin.

Antti antaa kovasuiselle pomolleen hyvää palautetta.

– On hyvä että asiat sanotaan suoraan ja tiesin pelin hengen aloittaessani hommat. Hjallikseen voi aina tukeutua ja hän auttaa tarvittaessa. Taitava mies kaiken kaikkiaan.

Sipoonranta-taipaleensa alussa tuore Diili-tuomari kohtasi myös hieman erikoisempia ongelmia.

– Yhteistyötarjouksia tuli jo hieman liikaa. On hienoa, että puhelin soi, mutta 20-30 ehdotusta päivässä on jo aika paljon. Sellaisesta määrästä on vaikea löytää niitä todellisia helmiä.

Välillä julkisuuspaineet ovat kovat, sillä projektin etenemistä seurataan tarkkaan. Tämän vuoden Diilissä kisataan Hanko-projektin toimitusjohtajan paikasta ja Antti lupaakin tulevalle voittajalle paljon haasteita.

– Oma opiskeluaikani oli tiivis ja lyhyt, sillä tuloksia odotettiin heti. Kovaa työtä on luvassa.

Knaapi ennakkomarkkinointiin

Sipoonrannassa ollaan aloitettu AS Oy Knaapin ennakkomarkkinointi. Kyseessä on 4-kerroksinen pienkerrostalo, jossa asuntojen koot vaihtelevat 44-117,5 m² välillä. Tarkoituksena on tarjota jälleen laadukasta asumista meren äärellä, mutta lähellä palveluja.

– Keskivertoasiakkaamme on noin 50-vuotias henkilö, jonka lapset ovat juuri lentäneet pesästä. Halutaan ehkä hieman vähemmän tilaa, mutta myös laadukkaampaa asumista. Toisaalta nuorin ostajamme on ollut 20-vuotias ja vanhin 80, eli ikähaarukka on suuri.

Lue myös:

Kuvat: MTV3

Hannele Järvelä/ MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.